skip to Main Content
Pjimage (8)

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αμυγδαλόψιχα  ασπρισμένη  και αλεσμένη

1 κιλό  ζάχαρη  άχνη 

8 ασπράδια 

2  κουταλιές  τριμμένη  φλούδα  λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε  την αμυγδαλόψιχα  με την άχνη   και το τριμμένο  λεμόνι 

Αφού  έχουμε  χτυπήσει  τα ασπράδια  μαρέγκα  τη ρίχνουμε στα υλικά και ανακατεύουμε  όλα μαζί 

Πλάθουμε τα αμυγδαλωτά σε μπαλάκια και τα πιέζουμε στη παλάμη μας οπως τα μπιφτέκια

Ψήνουμε στο φούρνο για  15 Λεπτά  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top