skip to Main Content
2

ΚΥΔΩΝΙ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

ΥΛΙΚΑ 

1 κιλό κυδώνι

1 ποτήρι ζάχαρη

3  ποτήρια νερό

1 Χυμό λεμονιού

2 κλωνάρια αρμπαρόριζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και βράζουμε για 10λεπτα

Μετα ρίχνουμε μεσα το τριμμένο κυδώνι

Το βράζουμε σιγά σιγά μεχρι να δέσει τέλος ρίχνουμε μεσα το λεμόνι και την αρμπαρόριζα και το τελειώνουμε

  Το αφήνουμε να κρυωση και το βάζουμε σε βαζάκια 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top