skip to Main Content
κιναλ (Copy)

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης «Γλείφτες, οσφυοκάμπτες, πρόθυμοι σφουγγοκωλάριοι και γραφικοί νεοκομμουνιστές»

Πρόσφατα αναδημοσιεύτηκε σε τοπική ιστοσελίδα άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου με τίτλο «Πολιτικός Λόγος Υψηλής Ποιότητας», το οποίο στρέφεται με ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο εναντίον της παράταξής μας και της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, έξω από κάθε όριο και της πλέον (επιβαλλόμενης) αυστηρής κριτικής.

Χυδαία υβριστικός για τη πρόεδρό μας, για ιστορικά και νέα στελέχη, αλλά και για τις 212.000 των μελών μας. Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε στον φιλοσυριζαίο κ. Λακόπουλο και στους όποιους όψιμους κρυφούς η φανερούς δημοσιογραφικούς υπηρέτες του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και του κ. Τσίπρα τα ακόλουθα:
Όλοι αυτοί που επανέφεραν το διχασμό στο λαό μας τα προηγούμενα χρόνια με τα εμπρηστικά τους συνθήματα «Εμείς ή Αυτοί», που κατηγορούσαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως «Μερκελιστές», «Εθνοπροδότες», «Γερμανοτσολιάδες» τώρα πλέον που πλησιάζει το κύκνειο άσμα τους, δεν τους απέμεινε τίποτα άλλο από τη λάσπη.
Όλοι αυτοί, από τη μία μας υβρίζουν με τον πιο επαίσχυντο τρόπο, και από την άλλη μας καλούν για τη δημιουργία προοδευτικού μετώπου εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και της Δεξιάς. Όταν αυτοί οι ίδιοι μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έστησαν το βρώμικο ’89, για να οδηγήσουν τον ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου στα Ειδικά Δικαστήρια.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που δε δίστασαν προκειμένου να γίνουν Κυβέρνηση (η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης), να συνεργαστούν με τον ακροδεξιό ψεκασμένο μπούλη και εθνολαϊκιστή Καμμένο, που σήμερα πλέον αλληλοεκβιάζονται και εξευτελίζονται μεταξύ τους.
Μιλούν για προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις, όλοι αυτοί που δε δίστασαν να ξεπουλήσουν τη χώρα για 99 χρόνια(! ) στα μεγάλα συμφέροντα που μέχρι χθες τα έβριζαν και τα ξόρκιζαν.
Μιλούν για σοσιαλισμό αυτοί που έγιναν γλείφτες, οσφυοκάμπτες και πρόθυμοι σφουγγοκωλάριοι του πλέον αντιπαθή, και του πλέον ακροδεξιού προέδρου των Η.Π,Α Πιο γλοιώδης και δουλοπρεπής λόγος Έλληνα πρωθυπουργού δεν έχει υπάρξει έως σήμερα (βλέπε επίσκεψη Τσίπρα στις Η.Π.Α).
Μιλούν για τα συμφέροντα του λαού αυτοί που στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής τους χρέωσαν τη χώρα με άλλα εκατό δισεκατομμύρια ευρώ, και με ένα τρίτο και το πλέον επονείδιστο και αχρείαστο μνημόνιό .
Μιλούν για Δημοκρατία αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο διώκοντας με ψευδομάρτυρες και λάσπη τους πολιτικούς τους αντιπάλους και δεν άφησαν θεσμό που να μην τον εξευτελίσουν. Το ότι δημιούργησαν παγκόσμια σχολή kolotoumba πόσο περήφανους τους κάνει ως δημοκράτες;
Μιλούν για σεβασμό στο Σύνταγμα αυτοί, που δε διστάζουν να αλλάξουν και τον Κανονισμό της Βουλής για να διασώσουν τον πρώην κυβερνητικό τους εταίρο προκειμένου να μη βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα.
Για όλα αυτά ο κ. Λακόπουλος δεν έχει βρει τίποτε να πει. Ας γνωρίζει όμως αυτός και οι όμοιοι του ότι:
Με όλους αυτούς η Προοδευτική και Δημοκρατική Παράταξη δεν είχε ούτε πρόκειται να αποκτήσει καμία σχέση. Ας αναζητήσουν στήριξη από τα απομεινάρια του καταρρέοντα Μαδούρο, που βυθίζει τη χώρα του στο αίμα και στη βία.
Με αυτούς τους γραφικούς νεοκομμουνιστές και τυχοδιώκτες, ο πόλεμός μας από εδώ και στο εξής θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος και τους θεωρούμε πολύ μικρούς για να προσβάλλουν τη Δημοκρατική Παράταξη.
Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα της αυτοκριτικής τους και θα αναγνωρίσουν τα πολιτικά τους σφάλματα για τη χώρα και τη Δημοκρατία και τότε μπορεί να τα ξαναπούμε.
Μέχρι τότε κανένα έλεος για όλους αυτούς που ευτέλισαν με τον χειρότερο τρόπο τις αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Σας χαρίζουμε όλους εκείνους τους δυστυχείς καιροσκόπους του χώρου μας, που τα τελευταία χρόνια, αλλά και σήμερα, προσέτρεξαν για να σας βοηθήσουν . Αλλά τους προδότες ούτε η ίδια τους η μάνα τους συγχώρησε.
Με αυτούς μαζί φτιάξτε το δήθεν νέο δημοκρατικό μέτωπο, χέρι-χέρι με τη Μεγαλοοικονόμου, την Παπακώστα, τον Πολλάκη, την Κουντουρά και σύντομα ο λαός μας θα σας δώσει τη δική του απάντηση.

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top