skip to Main Content
DENTRA Copy (Copy)

5 Μήνες διαδικασιών και γραφειοκρατιας περάσαν για να Μαζέψουν τα Δέντρα που έπεσαν από τον ΙΑΝΟ !!! Ελλάς το μεγαλείο σου

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Δασάρχη κ Λύτρα Άννα μου ανέφερε ένα ευχάριστο νέο αλλά μισό δηλαδή Ότι την Δευτέρα 23/8/201 ξεκινά μια εργολαβία για να μαζέψουν μέρος από το Δασύλλιο του Αργοστολίου γιατί δεν έχει χρήματα να καλύψει όλο το Έργο . Εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα πως δεν Υπάρχουν Λεφτά όταν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ Αμυρας Γιώργος Δηλώνει στην Εκπομπή μου στο ΝΗΣΙ 93,9 ότι έστειλε 160000 χιλ. Ευρώ στην Δασική ποιος Λέει την Αλήθεια ; ας απαντήσουν με έγγραφα .

Επίσης από Δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν έλθει στην Κεφαλλονιά από τα λεγόμενα της κ Κρατσα 140.000000 εκ ευρώ και δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμη και κινδυνεύουμε να τα χάσουμε γιατί θα πάνε στους Πυρόπληκτους

Πότε επιτέλους θα δούμε την Πλήρη Αποκατάσταση στον Μήλο του Πετρία μαζί με την εγκατάσταση του Φωτισμού που έχει καταστραφεί και στην συνέχεια του Περιαστικού Δάσους του Αργοστολίου και την Διάνοιξη επιτέλους της Συνέχειας του Περιφερειακού Δρόμου που έχουν περάσει 4 δήμαρχοι με υπάρχουσα μελέτη έτοιμη άλλα αδιαφορούν ;

Ελπίζω να υπάρξουν ευαισθησίες στου Άρχοντες αυτή την Φορά και να Ξεκινήσουν άμεσα τα Έργα

Δείτε τι γράφαμε και ακόμη ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η Γραφειοκρατεια και Αγκύλωση του Ηλεκτρονικού Κράτους κατά τον κ Μητσοτάκη που όλα λύνονται και κάηκε η μισή Ελλάδα

DENTRA (Copy)

Κάηκε η μισή Ελλάδα το έχετε Συνειδητοποίηση η δεν σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα θα δείξει !!!

ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ !!!

  • 27 Μαΐου 2021

κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΣ 110 ΚΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!

Εγκληματική αδιαφορία η παραμονή δεκάδων ξερών δέντρων στο Αργοστόλι – Ξυπνήστε επιτέλους !

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021


Εγκληματική αδιαφορία η παραμονή δεκάδων ξερών δέντρων στο Αργοστόλι - Ξυπνήστε επιτέλους !

Ένας και πλέον μήνας έχει περάσει από την ημέρα που το INKEFALONIA.GR ανέδειξε το σοβαρό ζήτημα με τα δεκάδες ξεριζωμένα δέντρα στο Αργοστόλι, ως αποτέλεσμα της επέλασης του Ιανού.

ΚΙ όμως, αν και βρισκόμαστε εντός της αντιπυρικής περιόδου και μια ανάσα από την έναρξη του καλοκαιριού,  τα δέντρα παραμένουν ακόμη εκεί.

Τον Απρίλιο γράφαμε μεταξύ άλλων για το θέμα :

Γύρος της Λάσσης, Άγιος Αθανάσιος , Μύλος του Πετριά.

Τρεις περιοχές όπου δεκάδες δέντρα παραμένουν στο έδαφος, χωρίς ακόμη οι αρμόδιοι να έχουν φροντίσει για την απομάκρυνσή τους.

Δεκάδες δέντρα τα οποία μήνα με τον μήνα ξεραίνονται ολοένα και περισσότερο, μετατρεπόμενα σε «ωρολογιακή βόμβα» για πρόκληση πυρκαγιάς.

Και να ήταν μόνο αυτό.. Σε κάποιες θέσεις , όπως ο μύλος του Πετριά, τα δέντρα έχοντας πάρει σοβαρή κλήση είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν πολύ σοβαρό ατύχημα στους διερχόμενους οδηγούς.


Επαναφέρουμε το ζήτημα και ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά οι αρμόδιοι θα σκύψουν με τη δέουσα σοβαρότητα, συντονισμένα και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί λύση.

Είναι τραγικό, εν έτη 2021, να αποτελεί θέμα συζήτησης η απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς.

Αν κάποιοι βάζουν τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις πάνω από την ασφάλεια του κόσμου να βγουν και να το πουν δημόσια και να παραιτηθούν, αποδεχόμενοι την αδυναμία τους να διαχειριστούν ένα κρίσιμο ζήτημα.

Αλλιώς θα αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς για ό,τι κακό συμβεί, με ανοιχτό ενδεχόμενο και άλλων μορφών επιπτώσεων πέραν της δημόσιας κατακραυγής από τον κόσμο.

Το Αργοστόλι δεν πρέπει να μετατραπεί σε παρανάλωμα του πυρός επειδή κάποιοι αδιαφόρησαν.

Ομοίως , κανένας οδηγός ή διερχόμενος πολίτης  δεν θα πρέπει να τραυματιστεί, (ακόμη και θανάσιμα) επειδή κάποιοι αδιαφόρησαν.

Έαν και μετά από αυτή τη δημοσίευση δεν λυθεί το ζήτημα , θα επενέλθουμε με διάθεση να εκτεθεί στο δημόσια σφαίρα το πρόβλημα με συγκεκριμένα στοιχεία.

kommena dentra001
kommena dentra002
kommena dentra003
kommena dentra004
kommena dentra005
kommena dentra006
kommena dentra007
kommena dentra008
kommena dentra009
kommena dentra010
kommena dentra011
kommena dentra012
kommena dentra013
kommena dentra014
kommena dentra015
kommena dentra016
kommena dentra017
kommena dentra018
kommena dentra019
kommena dentra020
kommena dentra021
kommena dentra022
kommena dentra023
kommena dentra024
kommena dentra025
kommena dentra026
kommena dentra027
kommena dentra028
kommena dentra029
kommena dentra030
kommena dentra031
kommena dentra032
kommena dentra033
kommena dentra034
kommena dentra035
kommena dentra036
kommena dentra037
kommena dentra038
kommena dentra039
kommena dentra040

Σάκης Βούτος Δημοσιογράφος

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top