skip to Main Content
Anemos 560×330

Την Κυριακή 23 Απριλίου ο 2ος Ορεινός Αγώνας «Το Μονοπάτι του Ανέμου» στον Αγκώνα

Την Κυριακή 23 Απριλίου ο 2ος Ορεινός Αγώνας «Το Μονοπάτι του Ανέμου» στον Αγκώνα

Την Κυριακή 9/4/2016 θα πραγματοποιηθεί αναγνωριστική διαδρομή στο μονοπάτι του ανέμου. Όσοι επιθυμείτε να ανιχνεύσετε την διαδρομή παρακαλείσθε όπως συγκεντρωθείτε έμπροσθεν του κλειστού γηπέδου Αργοστόλι 8.45 το πρωί.

Ωρα 9.00 θα αναχωρήσουμε για αγκώνα όπου θα μεταβείτε με οχήματα των διοργανωτών στην αφετηρία. Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέλετε να πάτε να δείτε την διαδρομή στο 6977050224 προκειμένου να εξασφαλίσουμε ικανό αριθμό κατάλληλων οχημάτων για την μετακίνησή σας στο βουνό.

Προσοχή οι εγγραφές για τον αγώνα ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14/4/2017 .

Υπενθυμίζουμε το λινκ εγγραφών : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQhdfxDiEKaFha3AUHiJH0z6PVoTT7DUFxVMkJJhI1GK2s5w/viewform

Το αντίτιμο, συμμετοχής στον αγώνα των 5 ευρώ μπορεί να καταβληθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που συμμετέχουν οικογένειες πέραν του ενός ατόμου η συμμετοχή περιορίζεται στο μισό. Τα παιδιά έως 18 ετών δεν πληρώνουν αντίτιμο συμμετοχής.


Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top