skip to Main Content
ΦΟΡΤΕΣ

Σφοδρή επίθεση Φόρτε σε Μιχαλάτο από τον Θαλασόμυλλο

ΠΗΓΗ e kefalonia .gr

-Μίλησε για υποψήφιους με δικαστικές εκκρεμότητες και αγορασμένα ΜΜΕ, παρουσία Θεοπεφτάτου, Καλαφάτη και Κοτσιλίνη [εικόνες]

Από τον Θαλασσόμυλο για την “Επόμενη μέρα” της Κεφαλονιάς. Με αυτό το σύνθημα παρουσίασε τον συνδυασμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για συνυποψηφίους τους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι τέως δήμαρχοι Αλέξανδρος Καλαφάτης, Μάρκος Κοτσιλίνηςκαι η βουλευτής του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τους οποίους και ευχαρίστησε δημοσίως ο κ. Φόρτες.

Στη πρώτη γραμμή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και Γιώργος Τζωρτζάτος

Κατά την ομιλία του, ο κ. Φόρτες τόνισε πως επέλεξε τον Θαλασσόμυλο, το άλλοτε στολίδι της πόλης, επιθυμώντας να καταδείξει ότι το Αργοστόλι αλλάζει σελίδα και μέρη όπως το παρόν θα ξαναποκτήσουν την λάμψη και τη ζωντάνια τους.

Παρουσιάζοντας τα ονόματα του ψηφοδελτίου του ο κ. Φόρτες επεσήμανε πως το 60% σχεδόν αποτελείται από άτομα που κατέρχονται για πρώτη φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πεπειραμένα στελέχη, καθώς τίποτα δεν προέρχεται από παρθενογένεση. 

Αναφέρθηκε σε επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος κατά τρόπο πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα του νησιού από συγκεκριμένα κέντρα μιλώντας για “επαγγελματίες ψιθυριστές”.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου του, όπως είπε, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις εν λόγω επιθέσεις.

Αναφερόμενος σε συνυποψηφίους του με δικαστικές εκκρεμότητες για βαριές κακουργηματικές πράξεις επί της θητείας τους, τους κάλεσε να πουν την αλήθεια στον κόσμο για το τι σημαίνει μια ενδεχόμενη καταδίκη τους και έκπτωση του αξιώματος για το Δήμο και την λειτουργία του.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω άφησε σαφείς αιχμές για επικοινωνιακές πρακτικές συνυποψηφίου του με ΜΜΕ και δη δημόσια, όπως ραδιοφωνικοί σταθμοί, στην κατοχή του φωτογραφιζόντας τον κ. Μιχαλάτο, ο οποίος είναι και ο μοναδικός ιδιοκτήτης ΜΜΕ (ιστοσελίδων, καναλιού και ραδιοφωνικού σταθμού). Ο κ. Φόρτες κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν θα επιχειρήσει ούτε να εξαγοράσει ούτε να καθοδηγήσει συνειδήσεις μέσα από δημόσια ΜΜΕ παρανομώντας κατάφωρα.

Κάλεσε τέλος τους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν την παρουσία, την πορεία και το έργο του καθενός και κατόπιν να ψηφίσουν. Κλείνοντας είπε πως από το Θαλασσόμυλο ξεκινάει η πορεία για την Κεφαλονιά της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας και της επόμενης μέρας.

Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις η προεκλογική συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού του Μάκη Φόρτε ήταν παρομοίου μεγέθους με τη συγκέντρωση που έκανε λίγες ώρες νωρίτερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μιχαλάτος προτίμησε το κλειστό χώρο του Επιμελητηρίου και δεν τόλμησε σε ανοιχτό χώρο όπως το επιτελείο Φόρτε.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top