skip to Main Content
Karagiannis Kappatos (Copy)

Συναντήσεις για την Παλλική με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη στα Υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Υποδομών

Με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη είχαμε την ευκαιρία τη Τετάρτη 09/03 να επισκεφθούμε τα Υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Υποδομών & Μεταφορών προκειμένου να θέσουμε στην Πολιτική Ηγεσία ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ληξουρίου.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκηκαι τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκηαναπτύξαμε μελέτες και έργα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους και αφορούν στη Παλική.Ιδιαίτερη αναφορά με τον κ. Υπουργό κάναμε στη λειτουργία του Λιμενικού Σταθμού Ληξουρίου.

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είχαμε τη δυνατότητα, με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. ΓιώργοΚαραγιάννη, να θέσουμεεπί τάπητος το επείγον ζήτημα της κατεδάφισης των εργατικών κατοικιών που ξεκινά το αμέσως προσεχές διάστημα καθώς και την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΔΑΕΦΚ και ΚΤΥΠ για τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας  μελέτης για την ανακατασκευή τους.

Ακόμη, κατά τη συνάντησή μας αναφερθήκαμε στη πορεία των ενεργειών του Υπουργείου αναφορικά με τοέργο αναβάθμισης του οδικού άξονα Πόρος- Αργοστόλι. Τέλος, μετέφερα στον κ. Υφυπουργό την αγωνία των συμπολιτών μας για τους οποίουςεκκρεμεί η καταβολή των αποζημιώσεων του «ΙΑΝΟΥ» για τις οποίες ζήτησα την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Ευχαριστώ θερμάτον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικήςκ. Κουτουλάκη για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Σε ό,τι με αφορά είμαι πάντα παρών στα ζητήματα που μου επισημαίνουν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι πολίτες των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top