skip to Main Content
Χωρίς τίτλοααα (Copy)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ”

Ο οργανισμός του Greek Taste Beyond Borders® GTBB πιστοποίησε-βράβευσε με το χρυσό βραβείο  AUTHENTIC TASTE OF
GREECE  2021 & 2022. την εταιρία ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

( www.kefaloniancheese.gr ), για την εξαιρετική ποιότητα των κεφαλλονίτικων αυθεντικών γαλακτοκομικών προϊόντων της, που συνοδεύονται από ιστορία & παράδοση 3 γενεών, από το 1942.

      Η διαδικασία πιστοποίησης-βράβευσης που εκδίδεται με αριθμό πρωτοκόλλου αρχειοθέτησης φακέλου του οργανισμού GTBB βασίστηκε στο GTBB prototype που ενσωματώνει σύγχρονη μέθοδο αξιολόγησης πολλών παραγόντων με την εποπτεία της ειδικής επιτροπής των taste experts του GTBB.

      Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.

       Από το 1942 η οικογένεια Γαλιατσάτου ,  παράγουν την παραδοσιακή φέτα Κεφαλονιάς όπως ήξεραν από τον πατέρα τους και τους παππούδες τους, ώστε από το 2000 τα παιδιά του Σπύρου Γαλιατσάτου, ο Νίκος και ο Ηλίας να προχωρήσουν σε νέο εκσυγχρονισμό, ξεκινώντας την τυποποίηση προϊόντων με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί η γκάμα προϊόντων όπως: Βαρελίσιο τυρί (φέτα ), παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο , Γιαούρτι 2% , κεφαλοτύρι , γραβιέρα, τυποποιημένο ρυζόγαλο, βούτυρο, Μυζήθρα, παγωτό  και πολλά άλλα. Η αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα φτάνοντας την εταιρία στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, σαν μια από τις σπουδαιότερες στο είδος της με εξαγωγική δραστηριότητα και πιστή στη διατήρηση της ελληνικής παράδοσης και των τοπικών προϊόντων της Κεφαλονιάς

.www.greektastebeyondborders.com/explore/?type=premium-brands&sort=latest

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top