Δυο χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας στην ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει το νησί μας με την Κυλλήνη και την Κεφαλονιά συμπλήρωσε φέτος η Kefalonian Lines.
Η επέτειος γιορτάστηκε με εκδήλωση, το βράδυ της Κυριακής, στον «Κόκκινο Βράχο», παρουσία σύσσωμων των πολιτικών και πολιτειακών αρχών του νησιού, εκπροσώπων φορέων, επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου και πλήθους καλεσμένων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Διονύση Λυκούδη και τα δύο παιδιά του, η Αλεξάνδρα και ο Σπυράγγελος, τα οποία παρουσίασε με καμάρι στους καλεσμένους, ως τρίτη γενιά άξιων και ικανών συνεχιστών της εταιρείας, τα ηνία της οποίας κρατά τώρα ο ίδιος.

lykoydis_niotopoylos
lykoydis_dionysioslykoydis_kolokotsaskefalonian_giorti

IMERAZANTE.GR

Η εταιρεία που ανέτρεψε τα μονοπώλια, που άλλαξε το καθεστώς στην πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης κι έδωσε ευκαιρίες φθηνής, ασφαλούς και γρήγορης μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων κι επισκεπτών στη Ζάκυνθο, γιόρτασε την Κυριακή 20/12/2015 τα δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας της στο νησί μας.
Η οικογένεια Λυκούδη, προσαρμόζοντας την πολιτική της εταιρείας της, με βάση τις  γενικές και ειδικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες στα νησιά του Ιονίου, (λόγω της οικονομικής συγκυρίας), στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε , έδωσε εγγυήσεις σταθερής παρουσίας στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης , παγιώνοντας τις σχέσεις της, με τους πελάτες της, κι ανταποδίδοντας τους παράλληλα την εμπιστοσύνη, που από την πρώτη στιγμή , οι κάτοικοι της Ζακύνθου της έδειξαν.
Εκφραστής αυτής της πολιτικής και υπέρμαχος της υγιούς και ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες, είναι ο Πρόεδρος (της εταιρείας ) και γιός του Διονύση Λυκούδη, Σπυράγγελος, που φέρνει νέες αντιλήψεις στην πολιτική της εταιρείας. Στο πρόσωπο του Σπυράγγελου Λυκούδη η εμπειρία συναντά το καινούργιο.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λ.Νιοτόπουλος, ο Δήμαρχος Π.Κολοκοτσάς, ο Αστυνομικός Δ/ντής κ.Δίπλας, ο Λιμενάρχης . εκπρόσωποι αστυνομικών , πολιτικών και παραγωγικών φορέων και πολύς κόσμος.
http://www.zantepress24.gr/