skip to Main Content
Collage Maker 26 Feb 2023 12.53 PM

Έφυγε από τη ζωή η Γραμματέας Γυναικών της ΠΟΑΣΥ Μαρία Γιαννακοπούλου. Ανακοινώσεις

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει στον Αρχάγγελο Αργοστολίου την Τρίτη 15,30 μ.μ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Μαρίας Γιαννακοπούλου: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποχαιρετά με βαθιά οδύνη την Γραμματέα της Γραμματείας Γυναικών της Ομοσπονδίας μας αείμνηστη συναδελφισσα Μαρία Γιαννακοπούλου η οποία “έφυγε” σήμερα για το μεγάλο ταξίδι αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, θα σε θυμόμαστε πάντα ως μια μαχητική εκπρόσωπο της γυναίκας αστυνομικού – συζύγου και μητέρας, που με τη Γραμματεία γυναικών έγραψε μια λαμπρή ιστορία στο συνδικαλιστικό κίνημα όλων των ενστόλων.

**************************************************************************************************************

Η Ελληνική Αστυνομία πενθεί … η Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιας θρηνεί η ΠΟΑΣΥ και η ΙΡΑ απώλεσαν μια μοναδική αγωνιστική ψυχή γυναίκας αστυνομικού . Η Μαρία πρώτη σε όλες τις επάλξεις …. Αυτή η Μαρία Γιαννακόπουλου αναχώρησε σήμερα για τις τάξεις των αγγέλων …. Μάχιμη και αλύγιστη ως το τέλος …. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα ….Καλό παράδεισο Μαρία … Πολύ δύναμη στην οικογένεια .

**************************************************************************************************************

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top