skip to Main Content
600 400

Συλλυπητήρια Μηνύματα για την Απώλεια του Ιατρού Γεράσιμου Δανάλη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του αξιοσέβαστου συναδέλφου, καλού φίλου και εξαίρετου επιστήμονα Γεράσιμου Δανάλη.

Ο Γεράσιμος τίμησε το ιατρικό επάγγελμα και τη μακρά οικογενειακή του ιατρική παράδοση, ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και πρωτίστως ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Παρακαλούμε δεχτείτε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο Ι.Σ.Κ. αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο ορφανοτροφείο  «Ο Σωτήρ» εις μνήμην του συναδέλφου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Φισφής Ιωάννης                                             Μιχαηλίδης Ανδρέας

                                              

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                                              

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                  

Γραφείο Δημάρχου

Έφυγε από την ζωή ένας εκλεκτός συμπολίτης, ο γιατρός Γεράσιμος Δανάλης.

Ενεργό μέλος της κοινωνίας, με συμμετοχή στα κοινά, διατελώντας  Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Αργοστολίου, αλλά και με εξαίρετη προσφορά ως γιατρός.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 

 

 

 

Το ΔΣ και όλη η μουσική οικογένεια της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μέλους, συναδέλφου, γιατρού Γεράσιμου Δανάλη.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής για πολλά χρόνια, ο γιατρός υπηρέτησε θερμά τους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Φιλαρμονικής και την πολιτιστική παράδοση της Κεφαλονιάς, πάντα διαθέσιμος, πρόθυμος και δραστήριος.

Εκ μέρους της μεγάλης μουσικής μας οικογένειας αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

  1. Ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Χαραλαμπάτος να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία ως εκπρόσωπος του ΔΣ και όσοι από τους εργαζόμενους μπορέσουν να παραβρεθούν
  2. Να καταθέσουν στεφάνι
  • Να προσφέρουν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας ο ’’ Σωτήρ’’ ΕΥΡ 250 εις μνήμη του

Αγαπημένε μας γιατρέ σε ευχαριστούμε για την πολυετή, πολυσχιδή προσφορά σου

Καλό ταξίδι, Καλή ανάπαυση

 

Μεγάλη η απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να σας γνωρίσουν προσωπικά και ιδιαίτερα για μας τους εργαζόμενους
στην Φιλαρμονική Σχολή Κεφ/νίας που συνεργαστήκαμε για χρόνια μαζί.
Υπήρξατε ένας εξαίρετος επιστήμονας, στηρίζοντας με καλοσύνη και προθυμία όσους ζητούσαν την βοήθεια ή την συμβουλή σας.
Μέλος στην ΦΣΚ επί σειρά ετών αποτελώντας για όλους μας ένα φωτεινό παράδειγμα, διδάσκοντας μας ήθος, καλοσύνη, ανθρωπιά και απλότητα.
Όλοι έχουν να θυμηθούν την ηρεμία και την γλυκύτητα με την οποία αντιμετωπίζατε τους ασθενείς και όλους όσους βρέθηκαν στο μονοπάτι της ζωής σας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας που υπηρετήσατε με ζήλο μέσα απ’ το λειτούργημά σας .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σας.
Καλό παράδεισο!!
                                              Οι εργαζόμενοι της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφ/νίας

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top