Η αγάπη του για την Κεφαλονιά υπερίσχυσε των Κρίσεων στην Πυροσβεστική, ο Πύραρχος Χρήστος Σπυρίδης παραμένει ως διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς-Ιθάκης HomeΗΟΤ ΝΕΑ
Ο Χρήστος Σπυρίδης εξέφρασε την αγάπη για τα νησιά μας πριν από τρεις ημέρες στην κοπή της πίτας της Πυροσβεστικής τονίζοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει εδώ, μετά τις τακτικές κρίσεις στο Σώμα, αφού έχει αρχίσει να νοιώθει… Κεφαλλονίτης.
Η επιθυμία του έγινε αποδεκτή από αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις και έτσι ο πετυχημένος κατά γενική ομολογία Πύραρχος θα εξακολουθήσει να ηγείται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς-Ιθάκης.
Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και ας ελπίσουμε το έργο αυτό να περιοριστεί σε ήσσονος σημασίας περιστατικά που έχουν να κάνουν με την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ





