skip to Main Content
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Γραφει η Ισχυρη Κεφαλονια για Της Ακτες και Απαντα ο Δημαρχος Αργοστολιου είναι Σκόπιμη η προσπάθεια παραπληροφόρησης για τον Πλατύ Γιαλό

Επιχειρείται μια σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης των δημοτών για τις ευθύνες του Δήμου για τη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού. Αναφέρεται ότι η παραλία είχε δοθεί για πέντε χρόνια και έληξε η παραχώρησή της τον Αύγουστο του 2021.

Ο κ. Παρίσης δε, μιλάει για καθυστέρηση και για εγκληματική αδιαφορία.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Με το άρθρο 48 του Ν 4484/2017 η διαχείριση του Πλατύ Γιαλού είχε περάσει στην Κτηματική Υπηρεσία και αυτοδίκαια είχε τη λειτουργία της ο Δήμος.

Δεν είχε γίνει ποτέ σύμβαση παραχώρησης ΕΤΑΔ-Δήμου. Ξαφνικά στις 28 Μαρτίου 2023, με τον Ν 5036/2023, η ΕΤΑΔ ανέλαβε τη διαχείριση και τη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού.

Άμεσα ο Δήμος απέστειλε επιστολή προς την ΕΤΑΔ, με ημερομηνία 03-04-2023, ζητώντας την παραχώρηση της παραλίας.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τη διατήρηση του Πλατύ Γιαλού ως «Δημοτική Παραλία» με προσιτές τιμές σε όλους τους λουόμενους.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

O Θεόφιλος Μιχαλάτος κοροϊδεύει ψιλό γαζί τους Αργοστολιώτες για τον Πλατύ Γιαλό και για όλες τις παραλίες του Δήμου μας!

Έγγραφο – Ντοκουμέντο παρουσίασε ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος μέσα από τα ΜΜΕ του για τον Πλατύ Γιαλό.

Σύμφωνα με αυτό έχει αιτηθεί την παραχώρηση χρήσης του Πλατύ Γιαλού από την Ελληνική Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου από…. 3 Απριλίου!!!

Δηλαδή ο κ. Μιχαλάτος θυμήθηκε να ζητήσει τον Πλατύ Γιαλό αφού ήδη είχε ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν.

Ο κ. Μιχαλάτος ασχολήθηκε με μία από τις καλύτερες παραλίες του Δήμου μας 3 Απριλίου και δεν ντρέπεται που το λέει!

Η κοροϊδία δεν έχει όριο και οι Αργοστολιώτες, καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά τον Πλατύ Γιαλό βλέπουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί.

Φυσικά αυτό συμβαίνει και σε κάθε παραλία του Δήμου μας και οι επισκέπτες του νησιού μας μένουν άναυδοι βλέποντας τις παραλίες κλειστές και στα μαύρα τους τα χάλια.

5 Ιουνίου και η Κεφαλονιά όχι μόνο παραπαίει τουριστικά, αλλά και οι παραλίες που είναι το βασικό μας προϊόν είναι κλειστές!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αλέξανδρος Παρίσης

Ισχυρή Κεφαλονιά

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top