skip to Main Content
70ab29ad27a5735b21edba21c2fb084c XL (Copy)

Οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας της Κεφαλονιάς, τίμησαν την προστάτιδά τους Αγία Ειρήνη (εικόνες)

O Σύλλογος Απόστρατων των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά μας,  τίμησε την Ημέρα εορτασμού της Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, με Δοξολογία στην Μητρόπολη χοροστατούντος του σεβ Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου

Η συγκεκριμένη ημέρα αφορά τους απόστρατους των σωμάτων ασφαλείας, που είναι πλέον συνταξιούχοι, αλλά με τον τρόπο τους βοηθούν ακόμη τα Σώματα που υπηρέτησαν όπως ανέφερε τόσο ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Φωκάς, στις ομιλίες τους.

Το παρών στην δοξολογία έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Κουρής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σπύρος Γαλιατσάτος, Παναγής Δρακουλόγκωνας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αργοστολίου, Γιάννης Λυκούδης,  Διονύσης Πολλάτος και Νίκος Ανουσάκης,  ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Λευτέρης Κρητικός, οι σύμβουλοι δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα πολιτισμού Βίκτωρας Ρουχωτάς και Διονύσης Φωκάς. 

Το παρών έδωσαν και οι διοικητές των σωμάτων ασφαλείας της Κεφαλονιάς. καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Κώστας Γρηγορόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Σπύρος Σταματελάτος.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας προσφέρθηκε κέρασμα στο κελί του Μητροπολιτικού Ναού.

Και του Χρόνου! 

Εικόνες: Σπύρος Σακαλής 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top