skip to Main Content
Be73368f6eb34532f17779080f5e0219 XL (Copy)

Η απάντηση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων επαγγελματιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης:

Η Ένωση Φοροτεχνικών απαντά στον Λιβιτσάνη για τις αποζημιώσεις του «Ιανού»

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σε κάποια τοπικά ΜΜΕ   και σε κοινωνικά δίκτυα    μία ανάρτηση -επίθεση- λιβελογράφημα του έπαρχου Ιθάκης κ. Θ. Λιβιτσάνη  προς τους λογιστές  των νησιών μας, περί ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ  δηλώσεων Ιανού σε διάφορους πολίτες, αναφερόμενος ότι παίζουμε πολιτικό παιχνίδι.   

Από το σημείο αυτό και μετά  συνεχίζει ένα παραλήρημα  χυδαιότητας,  και τραμπουκισμού με μία γλώσσα που πραγματικά δυσκολευόμαστε να  καταλάβουμε γιατί προφανώς δεν την μιλάμε. διατάσσοντας  τον οποιονδήποτε  επαγγελματία (λογιστή)  να κάνει καλά την δουλειά του  γιατί “θα συμβεί το απευκταίο” ή “θα την βρεί πίσω του ” κλπ εμετικά.  Προφανώς δε, κάνοντας “πολιτική Μαυρογιαλούρου”  μας ΕΠΙΤΆΣΣΕΙ να κάνουμε δηλώσεις Ιανού αδιακρίτως,  κατά δήλωση του πελάτη, προφανώς είτε έχει ζημιά είτε όχι. 

Η ‘Ένωση  Φοροτεχνικών ουδέποτε αναμείχθηκε σε κομματικά παιχνίδια, απεναντίας με δημοκρατικό ήθος και διαφανείς διαδικασίες λειτουργεί στα πλαίσια των σκοπών της για την προώθηση του επιπέδου των λογιστών Κεφαλονιάς και Ιθάκης , αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, χωρίς τυμπανοκρουσίες, “χαι-λίκια” και πολιτικαντισμούς. Περίτρανη απόδειξη αυτών είναι η φετεινή δύσκολη χρονιά όπου το σύνολο των λογιστών, υπερβάλλοντας εαυτόν, σε πρωτοφανείς συνθήκες έβαλε πλάτη για να σταθούν όρθιοι οι επαγγελματίες και όλοι η συμπολίτες μας βοηθώντας τα μέγιστα να σταθεί όρθιο το σύνολο της κοινωνίας.

Κύριε έπαρχε, αν έχετε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση να  απευθυνθείτε , συγκεκριμένα και προσωπικά και όχι στον κλάδο ως  σύνολο.  Ακόμη δε,  δεν μπορείτε  να διατάσσετε κανέναν πως θα κάνει την δουλειά του, πολύ περισσότερο να υποχρεώσετε τον κλάδο των λογιστών να υποβάλλουν δηλώσεις ΙΑΝΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε ότι οι απειλές  δεν πτοούν κανέναν και η χρήση χυδαίων εκφράσεων δεν μας ακουμπά.

Η δημοκρατία απαιτεί ειλικρινή διάλογο και μεγάλες αλήθειες

Το ΔΣΠαρακάτω η ανάρτηση του Θανάση Λιβιτσάνη στο facebook:

Προειδοποιώ όσους λογιστές πατρονάρουν αντιδραστικά την αποτροπή δήλωσης των πολιτών της Ιθάκης για τις καταστροφές του κυκλώνα Ιανού.

Θα έχετε να κάνετε μαζί μας.

Σας προτρέπω να κάνετε τη δουλειά σας, κατά δήλωση.

Πάμε πάλι.

Αν νομίζετε ότι θα κάνετε πολιτική, εναντίον της κυβέρνησης, να το ξεχάσετε, γιατί θα συμβεί το απευκταίο.

Την απάτη, θα την βρείτε μπροστά σας.

Ίσως και πίσω σας.

Δηλώστε ότι πρέπει, για τους πελάτες σας, γιατί έτσι οφείλετε.

Θανάσης Λιβιτσάνης

Έπαρχος Ιθάκης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Voutos Press
Back To Top