skip to Main Content
DSC 0037 (Copy)

Ε.Α.Σ. : Eκπνέει η προθεσμία για την συνδεδεμένη Επιδότηση στο Αιγοπρόβειο

kalafatis andreas new_1

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει στους Θιακο-Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφους που υπέβαλλαν Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2015 να καταθέσουν μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ. Ε. Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, προκειμένου να λάβουν την συνδεδεμένη Επιδότηση Αιγοπρόβειου κρέατος : Φωτοτυπίες όλων των εγγεγραμμένων σελίδων του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων, Παλαιό και Νέο σωστά ενημερωμένα με την ετήσια απογραφή των ζώων και θεωρημένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης τονίζει ότι σήμερα με την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική οι ντόπιοι Κτηνοτρόφοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην έγκαιρη ενημέρωση- καταγραφή του Ζωικού πληθυσμού, γιατί η συνδεδεμένη Επιδότηση στα Αιγοπρόβατα είναι μεγάλο μέρος της Ενιαίας Ενίσχυσης μέχρι το 2020.

Τέλος, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κοινοποίησης των στοιχείων Ζωικού κεφαλαίου στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ώστε να λάβουν την συνδεδεμένη Επιδότηση Αιγοπρόβειου κρέατος, για όσους Θιακο – Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφους έχουν αποδεχθεί την παροχή δωρεάν ετήσιας παρακολούθησης των Μητρώων Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων τους και εξυπηρετούνται για την συγκεκριμένη παροχή υπηρεσίας από το Κ. Ε. Α. του Ε.Α.Σ. (υπεύθυνη κ. Βαλίνα Κομποθέκρα Κότσορου, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top