skip to Main Content
5a64b0a55f95ea5e12106f3354491fea (Copy)

Εφυγε ο Γ. Καλκάνης, πρόεδρος Συμβουλίου του ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά

Ο Γεώργιος Καλκάνης, υπήρξε πρωτεργάτης στους αγώνες για την αναβάθμιση των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την ένταξη τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας μας, καθώς και για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εφυγε από τη ζωή σήμερα ο πρόεδρος του Συμβουλίου ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά Ομότιμος Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας Γιώργος Καλκάνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο 12/02/2016 στις 15.30, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Ο Γ.  Καλκάνης, διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, πρόεδρος της ΔΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ εξελέγη πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά  (πρώην ΤΕΙ Πειραιά),

Ο Γ. Καλκάνης ήταν πολύ αγαπητός στην κοινότητα των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

“Υπήρξε πρωτεργάτης στους αγώνες για την αναβάθμιση των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την ένταξη τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας μας, καθώς και για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους” αναφέρει ψήφισμα του ΑΕΙ ΤΤ Πειραιά.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον αδόκητο και οδυνηρό για το Ίδρυμα και τον ευρύτερο ακαδημαϊκό Χώρο, χαμό του επιφανούς της μέλους, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Ιδρύματος μας, Γεώργιο Καλκάνη.
Ο Γεώργιος Καλκάνης, υπήρξε πρωτεργάτης στους αγώνες για την αναβάθμιση των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την ένταξη τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας μας, καθώς και για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους.

Ο Πρόεδρος και η Συνέλευση του Ιδρύματος αποφάσισαν ομόφωνα :
1. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσουν στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος.
3. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Εκ μέρους της Συνέλευσης του Ιδρύματος
Ο Πρόεδρος του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
Λάζαρος Βρυζίδης
Καθηγητής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας με θλίψη πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή και τέως Προέδρου του Ιδρύματος κ. Γεωργίου Καλκάνη και εκφράζει στους οικείους του τα ειλικρινή συλλυπητήριά της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η Διοικούσα Επιτροπή και όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο Θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή Γεωργίου Καλκάνη, πρώην Πρόεδρου του Ιδρύματος.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στον πρόσωπο του εκλιπόντος μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και του προσωπικού θα παραστούν και θα απονέμουν στεφάνι στην εξόδια ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στο κοιμητήριο Χαλανδρίου (οδός Αναπαύσεως και Τήνου) την Παρασκευή 12/2/2016 στις 15:30.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Αγαπητέ Γιώργο,

Υπήρξες υπόδειγμα ειλικρινούς φιλίας, εντιμότητας και ήθους. Εργάστηκες ακούραστα και με πίστη για τον θεσμό των ΤΕΙ. Καλό ταξίδι….

 Καθ. Σωκράτης Καπλάνης

πρ. Ειδικός Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας

πρ. Πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας

πρ. Πρόεδρος του Δυτ. Ελλάδας

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top