
WTM 2019 ΣΠ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: Πτήσεις υπάρχουν, όλα καλά !!!
Θετικές εξελίξεις και νέα αύξηση στο τουριστικό ρεύμα από Αγγλία για το 2020, αναμένει ο Σπύρος Γαλιατσάτος, ξενοδόχος, συνδικαλιστής και πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Γαλιατσάτος, στο περιθώριο της εφετινής 40ης έκθεσης WTM, μίλησε στην κάμερα του money-tourism.gr, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, καθώς υπάρχουν διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις και τα κενά της Thomas Cook έχουν καλυφθεί.
WTM 2019|ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ: Έμφαση στην εξωστρέφεια για το Ιόνια το 2020
Έμφαση στην εξωστρέφεια για το Ιόνια Νησιά το 2020, προαναγγέλλει η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η οποία με την παρουσία της στο Λονδίνο, καταδεικνύει την σημασία του Τουρισμού για τη νέα περιφερειακή αρχή. Η κα. Κράτσα, στο περιθώριο της εφετινής 40ης έκθεσης WTM, μίλησε στην κάμερα του money-tourism.gr, εκφράζοντας την αισιοδοξία της, για το 2020, καθώς η προτεραιότητα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, θα κάνει την διαφορά για τους τουρίστες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Η κα. Κράτσα τέλος, δίνει ένα καθαρό μήνυμα: “Αντιμετωπίζουμε τις παθογένειες και προχωρούμε μπροστά με εξωστρέφεια και αναβαθμισμένη παρουσία στις εκθέσεις, για όσα μας αξίζουν”.
WTM 2019|Α. ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Δυναμική και άμεση προβολή στην Αγγλία
Την άμεση και δυναμική προβολή του ελληνικού Τουρισμού στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαιώνει στην κάμερα του money-tourism.gr, η πρόεδρος του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου, από την WTM 2019.