skip to Main Content
Baltadoros Khdiea 708 (Copy)

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φακός κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Την ώρα που το σφραγιστό φέρετρο με τη σορό του Σμηναγού κατέβαινε στον τάφο και μετά την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών από το άγημα της ΠΑ, η μπάντα της 1ης Στρατιάς άρχισε να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο.

Τότε η χήρα του Σμηναγού όχι μόνο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ψάλλει τον Εθνικό μας Ύμνο, αλλά παρότρυνε και όλους τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Με απέραντη θλίψη,  μέσα σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο.

Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο.

Η κηδεία του, γίνεται αυτή την ώρα, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Gepostet von ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ Βετερανοι am Donnerstag, 12. April 2018

«Μπαμπάκα μας θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» γράφει το στεφάνι των δύο μικρών παιδιών του άτυχου σμηναγού

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του. Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Δεν άντεξε και λιποθύμησε. Χρειάστηκε να την πάρει φορείο για να τη μεταφέρει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στην εκκλησία για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο. Εκεί είναι συνάδελφοί του, φίλοι του, άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου

 Από νωρίς βρέθηκε στον Ιερό Ναό του χωριού προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον ηρωικό πιλότο, ο πρέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Αμυνας, Βασίλη Κικίλια
Το «παρών» δίνει και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Φωτογραφίες: Eurokinssi, intimenews, Sooc

Πηγή: Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό- Αυτή την ώρα η κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top