skip to Main Content
%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83 %ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83

ΘΕΜΑ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ-Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ

Για να σταματήσει το κακόπιστο επικοινωνιακό παιχνίδι από ορισμένους κύκλους της απελπισμένης αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλλονιάς, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι από το 2011. που έχει αναλάβει η παρούσα Δημοτική Αρχή, μέχρι και σήμερα  έχουν λάβει χώρα για το Δήμο Κεφαλλονιάς   και τα Νομικά του Πρόσωπα δεκάδες έλεγχοι από Ανώτατα Ελεγκτικά Διοικητικά Όργανα του Κράτους (Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ΣΔΟΕ κ.α), συνεπεία ψευδώνυμων, ανώνυμων και άλλων ανάλογων αστείων καταγγελιών.

Όπως είναι φυσικό όλοι αυτοί οι έλεγχοι απέδειξαν ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς λειτουργεί απόλυτα νόμιμα τηρώντας όλες τις κείμενες νομοθεσίες και ουδέν μεμπτόν εντοπίστηκε. Επομένως είναι φαιδρή η προσπάθεια να αναδειχθεί ως… “είδηση” το γεγονός ενός ακόμη ελέγχου στο Δήμο Κεφαλλονιάς ή τα Νομικά του Πρόσωπα.

Για την ιστορία και μόνο  σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος έλεγχος που… “προαναγγέλλει” με πρωτοσέλιδό του η εφημερίδα “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ” έχει ήδη λάβει χώρα από το 2015 όπως προκύπτει από το συνημμένο στο παρόν δελτίο τύπου αριθμ.ΣΕΕΔΔ/Φ2Π/5/14585/25-10-2016 έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, και το υποτιθέμενο “ντοκουμέντο”, δηλαδή το αριθμ. ΣΕΕΔΔ/Φ2Π/5/13953/14-10-2016 έγγραφο, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, όπως αποδεικνύεται από το ανωτέρω έγγραφο, καθώς δεν έχει αντικείμενο αφού ο συγκεκριμένος έλεγχος έχει ήδη διενεργηθεί. Άρα “άνθρακες ο θησαυρός” περί ενός ελέγχου που έχει ήδη γίνει και σε κάθε περίπτωση είναι ένας από τους δεκάδες που έχουν προκαλέσει οι αντιπολιτευόμενοι στο Δήμο Κεφαλλονιάς χωρίς κανένα αποτέλεσμα

an

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top