Συλλυπητήρια Μηνύματα για τον Αναπάντεχο χαμό του Κωστή Κουταβά.
Ένα ακόμη θλιβερό γεγονός που μας γέμισε λύπη, έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα που συνέβη το φετινό μήνα Αύγουστο, ο ξαφνικός χαμός του Κωστή Κουταβά, του πολυαγαπημένου γιού του Όθωνα και της Καίτης Κουταβά.
Ασύλληπτο, δεν το χωράει ανθρώπινος νους.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων-ουσών στο ΓΕΛ Ληξουρίου με οδύνη και ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του μαθητή μας, Κωνσταντίνου Κουταβά.
Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.
Σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων του αντί στεφάνου ο Σύλλογος διδασκόντων-ουσών στο Σχολείο μας θα καταθέσει χρηματικό ποσό στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων στο ΓΕΛ Ληξουρίου
*********************************************************************************************************************************************************************
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του νεαρού συμπολίτη μας Κ. Κουταβά.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος της οικογένειας του.
Ληξούρι, 18/8/2026
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου
*********************************************************************************************************************************************************************





