skip to Main Content
Strap (Copy)

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔA

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό ώριμες ντομάτες
μισό φλιτζάνι λάδι
4 αυγά
150γρ. φέτα
αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις χοντροκόβουμε με το μαχαίρι.

Τις βάζουμε στο τηγάνι να πιουν τα υγρά τους.

Προσθέτουμε αλάτι, λάδι, πιπέρι, και το τυρί σε χοντροκομμένα κομμάτια.

Ρίχνουμε τα αυγά τα αφήνουμε λίγο να πήξουν και μετά τα ανακατεύουμε.

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top