skip to Main Content
φφ (Copy)

Νίκος Νικολόπουλος: Άτρωτος ο Κώστας Καραμανλής, επιστρέφουν οι «σφαίρες» στους…

Επιστρέφουν οι «σφαίρες» στους… ανεγκέφαλους της άθλιας προπαγάνδας!

Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απρόκλητη επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή έχει το αποκλειστικό στοιχείο μιας μεθοδευμένης, κλιμακωτής στοχοποίησης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των εγκεφάλων, της συγκεκριμένης ελεεινής προπαγάνδας να απομυθοποιηθεί η συνείδηση της παράταξης.

Μάταιος ο κόπος τους.

Ο Κώστας Καραμανλής ενσαρκώνει την συνείδηση της μεγάλης κοινωνικής κεντροδεξιάς παράταξης και έχει ριζώσει στο υποσυνείδητο του λαού η συνέπεια της ιδεολογικοπολιτικής ταυτότητάς του, γι’ αυτό και οιονεί αποτελεί την “ψυχή” της και το κορυφαίο σημείο αναφοράς της.

Η ενεργητική, «εύγλωττη σιωπή» του πρώην Πρωθυπουργού είναι απάντηση αξιοπρέπειας και ανωτερότητας που ουδέποτε πρόκειται να κατανοήσουν οι κατήγοροί του.

Αυτοί, λίγο μας ενδιαφέρουν.

Εκείνοι που είναι για λύπηση βρίσκονται εντός των τειχών της κατ’ ευφημισμό πια «Νέας Δημοκρατίας».

Όσοι καιροσκόποι που περιτριγυρίζουν τον τωρινό Αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, σιωπούν και δείχνουν να… απολαμβάνουν τις ανοίκειες επιθέσεις σε βάρος του Κώστα Καραμανλή.

Με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις τα δήθεν σκάνδαλα του Βατοπεδίου και των δομημένων ομολόγων αποδείχθηκαν αέρας “κοπανιστός”, που φύσαγε “στα δελτία των 8”, της μιντιακής «δικτατορίας».

Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί, που μίλησαν για να θυμίσουν τον βρώμικο πόλεμο εναντίον του Καραμανλή.

Και όχι, πάντως, κάποιοι από τον εσμό των “σώγαμπρων” και θεσιθήρων της σημερινής Ν.Δ.

Όλοι αυτοί είναι απασχολημένοι με την μετάλλαξή της.

Οι ακροδεξιές τάσεις, το σφιχταγκάλιασμα με το νεοταξικό, πρασινογαλάζιο νεοφιλελευθερισμό και οι εθνικές και θρησκευτικές εκπτώσεις, απέχουν  παρασάγγας από τις ιδρυτικές αρχές και αξίες όπως αυτές συνοψίζονται στον καταστατικό χάρτη του 1974.

Είναι δε, ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης που κάνει τα πάντα για να πείσει -και όσους δεν θέλουν να πιστέψουν- ότι έχει κάνει την Ν.Δ. “τραβεστί” ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ παράταξη.

Τον ακούσαμε στη Θεσσαλονίκη. Είπε το ίδιο αφήγημα που έλεγαν ο Γιωργάκης και ο Βενιζέλος σε “γαλάζια”… απόχρωση.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που μόλις προχθές, ζήτησε την τιμωρία του πατριώτη Ούγγρου Πρωθυπουργού, γιατί δεν επιτρέπει τον σχεδιασμένο εποικισμό της χώρας του από Ισλαμιστές που εμφανίζονται με το μανδύα του δήθεν πρόσφυγα.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι που στις 05/07/2018 φώναξε στη Βουλή στον Τσίπρα,  ότι ο Βίκτωρ Όρμπαν πήρε την ψήφο του 49% των Ούγγρων και είναι ο ίδιος που προχθές συντάχθηκε με μια πράσινη αριστερίστρια, την Τζούντιθ Σαργκεντίνι. Αυτή που είναι υπεύθυνη για τον εποικισμό όλης της Ευρώπης και πρωτίστως της δόλιας της Ελλάδος.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που δέχεται με την ψήφο του να γίνουν νόμοι του κράτους όσα προβλέπονται στο ψήφισμα ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ για την νομιμοποίηση κάθε μορφής διαστροφής.

Πίσω από την κουρτίνα λοιπόν, αποκαλύπτονται σε γαλαζοπράσινο φόντο, ο Σημιτισμός του Κυριάκου και οι ομοιόχρωμες ανταύγειες της Φώφης!

Γι’ αυτό και πρέπει όλοι εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε σε μια πατριωτική συμμαχία, σε έναν εθνικό συνασπισμό που θα διαμορφώσει ένα ισχυρό εθνικοπολιτικό μέτωπο, ικανό να μετουσιώσει την εθνική αγανάκτηση και απόγνωση σε δυναμική πολιτική εκπροσώπηση, έτσι ώστε το εθνικό συμφέρον να υπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μακριά από τις παραδοσιακές παθογένειες.

Ο δε, Κυρ. Μητσοτάκης, είναι απορίας άξιο γιατί δεν παραδίδει το καταστατικό, τη σφραγίδα, τα κλειδιά και τα σύμβολα της ιστορικής παράταξης και δεν ιδρύει ένα άλλο νεοφιλελεύθερο κόμμα που πραγματικά και αυθεντικά θα τον εκφράζει.

Το βέβαιο, πάντως είναι ότι ο χρόνος και ο λαός θα λύσουν αυτή την απορία.

Μέχρι τότε οι μεν πολέμιοι του Κώστα Καραμανλή να πλένουν το στόμα τους με ανθόνερο, οι δε “γιαλαντζί” Νεοδημοκράτες, που περιστοιχίζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, να φοβούνται τη δύναμη της σιωπής του και να τρέμουν μόλις ανοίξει το στόμα του»!

Σχετική δήλωση on camera: Ότι κι αν κάνουν δεν απομυθοποιείται η συνείδηση

της παράταξης! https://www.youtube.com

 

 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018
Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης στον δρόμο του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού και μεις οι πραγματικοί νεοδημοκράτες και πατριώτες στον δικό μας!
Με αφορμή την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ επικαιροποίησε και επικύρωσε την αποστροφή του σε κάθε τι που υπηρετεί την κοινωνική δικαιοσύνη και προασπίζεται τα δημόσια αγαθά  και την  εθνική αξιοπρέπεια.

Στη γη της Μακεδονίας ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ., επισημοποίησε τον απογαλακτισμό του και την απομάκρυνσή του από το ιδεολογικό και αξιακό περιεχόμενο της που καταγράφεται στο ιδρυτικό καταστατικό χάρτη αυτής της μεγάλης πατριωτικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δυστυχώς αυτό το Σαββατοκύριακο, όλοι όσοι άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατάλαβαν να παρουσιάζει μέτρα για όλους, πλην των αδυνάτων. Κατάλαβαν λοιπόν ότι έχει διαλέξει το δικό του δρόμο, αποκηρύσσοντας την ιδεολογία του Καραμανλισμού –το διαπιστώσαμε άλλωστε τόσο εμφαντικά τις τελευταίες μέρες, καθώς δεν εναντιώνεται στις επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή, που αποτελεί την συνείδηση της παράταξης και που συνεχίζει να ενσαρκώνει τα ιδανικά του κοινωνικού φιλελευθερισμού και τις ελπίδες του λαού και του έθνους.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της πάλαι ποτέ ορθόδοξης «Νέας Δημοκρατίας» κατέθεσε τον μικροψυχισμό του, μη επιδεικνύοντας καμία κοινωνική ευαισθησία και καμία προθυμία για αγώνα εκ μέρους του, ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις των άλλοτε «υπερήφανων γηρατειών»!
Επίσης, δεν εκστόμισε ουδεμία ρητή διαβεβαίωση και δεν εκδήλωσε ούτε καν την βούλησή του για την πάταξη της ανομίας, της διαφθοράς, το τσάκισμα της διαπλοκής και της ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αρκετοί τον κατηγορούν ότι ο εναγκαλισμός του με την διαπλοκή, δεν του επιτρέπει ούτε καν να αναφερθεί στην καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας, της κοινωνικής πλειοψηφίας του τόπου.

Αμετανόητα και αμετακίνητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επικρότησε την θυελλώδη επέλαση της νέας τάξης και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού.

Μας είπε ακόμα στη ΔΕΘ, ότι βλέπει εξίσου καλά δεξιά κι αριστερά.

Δυστυχώς όμως ούτε αριστερά, ούτε δεξιά βλέπει.
Μόνο πίσω κοιτάζει, στον ασφαλιστικό και εργασιακό μεσαίωνα που κατευθύνεται από τον ολέθριο και αντικοινωνικό Σημιτισμό.

Όσον αφορά δε, το καυτό θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων, δεν περιμέναμε κάτι το σαφές και θαρραλέο και, πράγματι, δεν διαψευσθήκαμε.
Το έχει διαισθανθεί ο λαός ότι κι αυτός έχει παραδώσει την Μακεδονία από την πίσω πόρτα…

Όμως, με την εμφάνισή του στη ΔΕΘ έκανε κι ένα καλό.
Γιγάντωσε την ανάγκη να βγουν μπροστά οι εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικοί και γνήσιοι «νεοδημοκράτες».
Αυτοί που κρατάνε το «πάτερο» τόσα χρόνια, που δεν έχουν αποχωρισθεί τη σημαία, τον πυρσό και την φλόγα.

Είναι αυτοί, που βηματίζουν πάνω στα παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά αχνάρια της μεγάλης πατριωτικής παράταξης.

Αυτοί συγκροτούν και αποτελούν την πραγματική Ν.Δ. Οι άλλοι είναι περαστικοί,είναι μουσαφιραίοι, που πήγαν για να… κερασθούν και θα φύγουν!

Εμείς είμαστε, μαζί με τους αυθεντικούς νεοδημοκράτες, στον κοινό αγώνα. Υπηρετώντας τις διαχρονικές αρχές και αξίες της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας και του κοινωνικού φιλελευθερισμού, τις παρακαταθήκες μιας ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδας σε μία Ευρώπη των λαών, που οραματίστηκαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι μεγάλοι Ευρωπαίοι ηγέτες της γενιάς του. Πρόκειται για ένα όραμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος. Αλλά δεν είναι μάταιος.

Η Ευρώπη, είτε θα επιστρέψει στις γενέθλιες αξίες της, είτε είναι καταδικασμένη να αποσυντεθεί.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, όσες θυσίες και κόποι και να απαιτηθούν, είναι αποφασισμένο με την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές να εκφράσει την Ελλάδα των Ελλήνων στην Ευρώπη των Εθνών.

Ελάτε όλοι μαζί στο στρατόπεδο της πατριωτικής, κοινωνικά αποδεκτής κι ευλογημένης παράταξης, που έρχεται»!

Σχετική δήλωση on camera:

Ο Μητσοτάκης της ολιγαρχίας διαχώρισε στη ΔΕΘ τη θέση του από την κοινωνική κεντροδεξιά! https://www.youtube.com/watch?v=tddorbRlUHs

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top