skip to Main Content
Mcnamara 17 (Copy)

«Μας τηλεφώνησε κλαίγοντας την ημέρα που πέθανε»

Ενώ η έρευνα των αρχών για τα αίτια του θανάτου της Σινέντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και βασανιστικά, για τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι μέσω του δικηγόρου τους στην Ελλάδα, αξιώνουν απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης κόρης τους.

anakoinosi

Το τέλος μιας σχέσης;

Άλλωστε, χθες, δημοσίευμα τού News.com.au, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, με γνώση της έρευνας, έκανε λόγο για «χωρισμό» που πιθανώς είχε καταρρακώσει τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με την ανώνυμη αυτή πηγή, η 20χρονη είχε εμπιστευτεί σε μέλη του πληρώματος της πολυτελούς θαλαμηγού Mayan Queen IV το πρόβλημά της και την «εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση» στην οποία βρισκόταν.

«Ήταν αναστατωμένη και έκανε λόγο για το τέλος μιας σχέσης ή κάποιου είδους πρόβλημα στην ερωτική της ζωή», σημείωσε χαρακτηριστικά η ανώνυμη πηγή.

Ήταν η τελευταία ημέρα της Μακναμάρα στο έξι ορόφων γιοτ, όπου εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος εδώ και τέσσερις μήνες.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

Η μητέρα της, Κάιλι κι η αδερφή της, Λώρεν ταξίδευαν από την Αυστραλία στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν, όταν ενημερώθηκαν για το θάνατό της.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό news.com.au, στα χέρια των ελληνικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου.

πηγη

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top