skip to Main Content
Screenshot 2024 11 13 155435

Λουκουμάδες της γιαγιάς

Τραγανοί  που δεν ρουφούν λάδι στο τηγάνισμα. Όλο το μυστικό για τους λουκουμάδες της γιαγιάς είναι στο ζύμωμα της ζύμης.

Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή αλεύρι για τσουρέκι
  • 520 γρ. χλιαρό νερό
  • 1 κύβο νωπή μαγιά (25 γραμ.)
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι ψηλό
  • Λάδι για τηγάνισμα (μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο)
  • Για το σερβίρισμα
  • Μέλι
  • Κανέλα
  • Σοκολάτα
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top