skip to Main Content
å�ޠᰥ񣟡 ᰼ ά鯠ԥ�笠31 Ϫ�߯�򠶠�񹟠󥠼론�̅ 㩡 �󶡫鳴骜 ꡩ 屣ᳩ᪜ 䩪᩾존ᠴ�㡦יִ� 󴯭 Խ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Παρασκευή 12 Γενάρη στις 10 π.μ. στο ΕΚΚΙ

Κυβέρνηση -Μεγάλο κεφάλαιο-Ε.Ε.

Ακούστε το καλά!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης!

Όλοι στον Αγώνα!

Το ΕΚΚΙ καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του νομού, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά τις επόμενες μέρες να πάρει δυναμική απάντηση.

Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Βγαίνουμε εδώ και τώρα στους δρόμους του αγώνα. Παίρνουμε μέρος στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Συνδικάτων, Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και των άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος, ως και τη μέρα που θα φέρουν προς ψήφιση τα νέα μέτρα.                                                      Καταγγέλουμε τις ξεπουλημένες στην εργοδοσία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης για να αλέσει κάθε εργατικό δικαίωμα, να πνίξει κάθε διεκδίκηση του λαϊκού κινήματος .Είναι συνένοχοι στο σφαγιασμό των εργαζόμενων ως γνήσια τσιράκια των αφεντικών τους!Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν αυτή τη φορά κηρύττωντας έστω και τυπικά την απεργία νομιμοποιώντας ουσιαστικά την εργατοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων που δε βλέπουν την ώρα που θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο για να το ψηφίσουν με χέρια και πόδια.

Το ΕΚΚΙ χρόνια τώρα συμπορεύεται με τις ταξικές δυνάμεις σωματεία , εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες που από κοινού αποτελούν το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο κόντρα στη λογική της μοιρολατρίας και της ηττοπάθειας, της συναίνεσης και της υποταγής που καλλιεργούν ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός στους εργαζόμενους με μοναδικό στόχο τον ενταφιασμό κάθε εργατικής κατάκτησης .Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί ! Αντεπίθεση εδώ και τώρα .Μόνος δρόμος η οργάνωση του αγώνα με δυνατά -μαζικά-ταξικά προσανατολισμένα σωματεία.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις  του νομού να στηρίξουν την απεργία και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή, 12 Γενάρη, ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Κανένας μόνος του με πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης ,της τάξης μας να μην επιτρέψουμε τον αφοπλισμό του εργατικού κινήματος καθώς η απεργία είναι το πιο δυνατό μας όπλο.Να παγώσουν τα πάντα έχουμε τη δύναμη να ακυρώσουμε τους νόμους τους στην πράξη!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top