Διεξήχθη σήμερα το πρωί ο τελικός του Ionian Tennis Grand Slam στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις Αργοστολίου παρουσία μεγάλου και παθιασμένου φιλάθλου κοινού που διψούσε για να παρακολουθήσει καλό θέαμα !!στο μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν δυο ομάδες από το νησί μας ,γεγονός εξόχως τιμητικό για τον ΚΟΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αφού καταδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές ,πι ομάδες των πρωταθλητών Vaggelis Koutris Kappatos D. Εναντίον της φιλότιμης ομάδας των Αλέξανδρος Δημητρίαδης ΜΙχαλης ΛΙατου!!
Ενώπιον της εξαιρετικής διαιτητριας Katerina Maraveyia έγινε ένα έκπληκτο παιγνίδι που ανέδειξε νικητές την θρυλική πλέον ομάδα των τωρινών πρωταθλητών Κουτρη-Καππατου με σκορ 4-0 σετ ,6-3,6-0,6-3,6-4!!!!!
αξιζει δε να σημειωθεί στο box των ηττημένων η παρουσία των πολύ έμπειρων Κοουτς Eustathios Platanitis Costas Tolis και του φυσικοθεραπευτή τους Βαρτελατου Μάκη που δεν απότρεψαν το ..μοιραίο …
Την απονομή στους νικητές έκανε ο πλέον πολυβραβευμένος αθλητής της νήσου μας Pantelis Kappatos ενώ την γιορτή κάλυψε καλλιτεχνικά η θρυλική μπάντα blue brothers που ήρθε ειδικά για αυτό τον σκοπό υπό τρελών πανηγυρισμών των θριαμβευτών !!!
Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή μας,αρχιτέκτονα του θριάμβου μας Antonis Kappatos ,τους γυμναστές της ομάδας μας με επικεφαλή των Gymlander Kefalonia & Petros Dellaportas καθώς και τους χορηγούς μας ,κυρίως όμως τον Giorgos Kosmatos που πίστεψε στην ομάδα μας,χρηματοδότησε όλη την προετοιμασία και έστησε και το τρικούβερτο γλέντι έκπληξη!!!