Η easyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα με τέσσερα νέα δρομολόγια. Η χωρητικότητα θέσεων που προσφέρεται από και προς τους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 7% το 2017, προσφέροντας  στους  Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές, καθώς και ταξιδεύοντας περισσότερους επισκέπτες σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδος.

Τα τρία νέα δρομολόγια θα λειτουργήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η easyJet θα πετάξει από τη Ρόδο στο Αμβούργο και στο Luton του Λονδίνου, από Πρέβεζα προς Manchester και από την Κεφαλονιά προς Bristol με αεροσκάφη Α320 της Airbus.

Πτήσεις από Ρόδος προς Έναρξη Πτήσεις/ εβδομάδα Αμβούργο5 Ιουνίου 20172 (Δευ, Πεμ) Λούτον Λονδίνο27 Μαΐου 20172 (Τετ, Σαβ)

Πτήσεις από Πρέβεζα προς Έναρξη Πτήσεις/ εβδομάδα Μάντσεστερ 21 Μαΐου  20172 (Τετ, Κυρ)

Πτήσεις από Κεφαλονιά προς ΈναρξηΠτήσεις /  εβδομάδα Μπρίστολ

22 Απριλίου  20172  (Τετ, Σαβ)

Ο κ. Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια θέσεις προς και από την Ελλάδα το 2017, καθώς και τέσσερις ελκυστικές νέες διαδρομές. Η easyJet έχει δεσμευτεί να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους. Επίσης, κάθε σεζόν έχουμε αποφασίσει να προσθέτουμε νέες πτήσεις σε προορισμούς που οι επιβάτες/πελάτες μας υποδεικνύουν ότι θέλουν να επισκεφθούν, οπότε είμαστε σίγουροι  ότι οι νέες γραμμές αυτές θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές”.

Την εβδομάδα αυτή, η easyJet γιόρτασε την πέμπτη χρονιά από την έναρξη της κορυφαίας εφαρμογής για κινητά το 2011. Την εφαρμογή αυτή της easyJet την έχουν κατεβάσει πάνω από 19 εκατ. φορές και περισσότερο από το 20% των κρατήσεων τώρα γίνονται μέσω της εφαρμογής αυτής. Επίσης, ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποιούν κάρτες επιβίβασης στο κινητό τους, αυξάνετε κάθε χρόνο πάνω από 60%, χάρη στην έξυπνη σχεδίαση της εφαρμογής, η οποία καθιστά τόσο εύκολο στη χρήση.

traveldailynews.gr