skip to Main Content
σταυρος ΣΠΑΘΗΣ 1020 (Copy)

Έμειναν χωρίς νερό χριστουγεννιάτικα η Σάμη και τα γύρω χωριά, παρουσιάστηκε βλάβη στην κεντρική γεώτρηση, μεταφέρεται νερό με υδροφόρες, άγνωστο πότε θα λήξει ο… συναγερμός

Απο Ενημέρωση των κατοίκων αλλα συμβαίνουν και Εχουν μεγάλο πρόβλημα

Καλημέρα και χρόνια πολλά, κύριε Βουτο στο δήμο Σάμης είναι Τέταρτη μέρα που δεν έχουμε νερό και στηριζόμαστε σε 2 -3 υδροφόρες που αδειάζουν στις δεξαμενές και κρατάνε για 2 3 ώρες μετά τίποτα!

Ενημέρωση καμία !

Αυτά γράφουν οι πολικές και το επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος που ήλθα σε επικοινωνιακά λέγοντας μου ότι …..

μίλησα με τον δήμαρχο και μου είπε Γριζάτα και Πουλάτα υπάρχει πρόβλημα με το νερό ενώ Σάμη και καραβομηλος έχουν νερό και λόγο της καταστροφής που έκαναν οι κεραυνοί θα αργήσουν να αποκατασταθούν οι βλάβες αυτά μέχρι τώρα και ενημέρωσα τον κ Κουρη να ενεργοποιήσει την πολιτική προστασία να έλθουν υδροφόρες να καλύψουν της ανάγκες σας

Η ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α. Δήμων Κεφαλονιάς ενημερώνει τους καταναλωτές ότι έχει παρουσιαστεί βλάβη στην κεντρική γεώτρηση που υδροδοτεί την περιοχή της Σάμης και των γύρω χωριών.
Προς το παρόν καταβάλλονται προσπάθειες από την υπηρεσία για την αποκατάστασή της, η οποία σύμφωνα με έναν αρχικό προγραμματισμό, πρόκειται να διαρκέσει λίγες ημέρες. Η υπηρεσία έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να συνεχιστεί η υδροδότηση της περιοχής μεταφέροντας νερό ανθρώπινης κατανάλωσης με υδροφόρες. Παρακαλούμε για το μέγιστο περιορισμό της κατανάλωσης μέχρι την επίλυση του προβλήματος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος
Σπαθής Σταύρος

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top