skip to Main Content
600 400

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

30 1 2025

Η Ακαδημία  Εμπορικού Ναυτικού Κεφαλληνίας  αξίζει τα ευχήματά μας και την ευγνωμοσύνη για τη δωρεά αίματος. Η δωρεά αίματος είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που μπορεί να σώσει ζωές και να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Η συμμετοχή της σχολής σε τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνει την κοινωνική ευαισθησία και την υπευθυνότητα της απέναντι στην κοινότητα.

Η οικογένεια της Πανούση Αγγελικής εκφράζει την βαθιά της ευγνωμοσύνη προς τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κεφαλληνίας Πλοίαρχο Θανάση Σιούτη , καθώς και προς τους σπουδαστές της σχολής, για τη δωρεά αίματος και την ίδρυση της Τράπεζας Αίματος. Η προσφορά τους αποτελεί ένα θεάρεστο έργο που βοηθά τους συνανθρώπους τους σε έκτακτες ανάγκες της ζωής τους.

Με απέραντη εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ, η Πανούση Αγγελική από το Νοσοκομείο ΙΑΣΟ, που νοσηλεύεται, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και τη συμβολή τους στην προσπάθεια διάσωσης ζωών.

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top