Συλλυπητήρια Μηνύματα για τον Αναπάντεχο χαμό του Κωστή Κουταβά.
Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν τον πόνο για την απώλεια ενός παιδιού. Δεν υπάρχει λέξη αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τη σιωπή, το κενό και τη θλίψη που αφήνει πίσω του ένα παιδί που έφυγε τόσο νωρίς.
Ο Κωστής, όμως, μας δίδαξε κάτι πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία του. Για δύο ολόκληρα χρόνια πάλεψε με το θηρίο, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του την οικογένειά του, που στάθηκε δίπλα του με αγάπη, δύναμη και αφοσίωση. Έδωσε τη δική του μάχη με αξιοπρέπεια, θάρρος και κουράγιο, υπενθυμίζοντάς μας πως η δύναμη της ψυχής δεν μετριέται με τα χρόνια.
Ίσως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε μια τόσο μεγάλη απώλεια είναι να προσπαθήσουμε να δούμε για λίγο τον κόσμο μέσα από τη δική του ματιά. Με περισσότερο θάρρος. Με περισσότερη υπομονή. Με δύναμη για την κάθε καινούργια μέρα. Και, πάνω απ’ όλα, με την ικανότητα να αναγνωρίζουμε και να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές που η ζωή μας χαρίζει — ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια όμορφη στιγμή, την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάμε.
Αυτή είναι ίσως η πιο πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει ο Κωστής σε όλους μας.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ευχόμαστε η αγάπη που μοιράστηκαν μαζί του, οι αναμνήσεις και όλα όσα έζησαν κοντά του να γίνουν, με τον χρόνο, δύναμη για να συνεχίσουν.
Κωστή, καλό σου ταξίδι.
Η μνήμη σου θα μείνει ζωντανή στις καρδιές όλων εκείνων που σε γνώρισαν και σε αγάπησαν.
Δήμος Ληξουρίου
*********************************************************************************************************************************************************************
Ένα ακόμη θλιβερό γεγονός που μας γέμισε λύπη, έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα που συνέβη το φετινό μήνα Αύγουστο, ο ξαφνικός χαμός του Κωστή Κουταβά, του πολυαγαπημένου γιού του Όθωνα και της Καίτης Κουταβά.
Ασύλληπτο, δεν το χωράει ανθρώπινος νους.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων-ουσών στο ΓΕΛ Ληξουρίου με οδύνη και ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του μαθητή μας, Κωνσταντίνου Κουταβά.
Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.
Σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων του αντί στεφάνου ο Σύλλογος διδασκόντων-ουσών στο Σχολείο μας θα καταθέσει χρηματικό ποσό στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων στο ΓΕΛ Ληξουρίου
*********************************************************************************************************************************************************************
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του νεαρού συμπολίτη μας Κ. Κουταβά.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος της οικογένειας του.
Ληξούρι, 18/8/2026
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου
*********************************************************************************************************************************************************************





