Πραγματοποιήθηκε το 8o Φόρουμ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης με πλήθος κόσμου

8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»
H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργάνωσε το 8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου από τις 20:30 έως 22:00.
Ομιλητής : Ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ.
Προεδρείο: Η κα Σοφία Ζαφειράτου, Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.
Σχολιασμοί – παρεμβάσεις: Ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Πρόνοιας & Υγείας – Αθλητισμού, Ιατρός και ο κ. Αναστάσιος Λασκαράτος, Εκπρόσωπος Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλονιάς.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιώργος Κατσιβέλης, Δήμαρχος Ληξουρίου η κ. Ζωή Μοσχονά, Υποδιοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου και ο κ. Δημήτρης Συκιώτης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διαβήτη.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» και Δ/ντρια της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr Δήμητρα Γιώτη.
Η εκδήλωση αγωγής υγείας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου.
Με την υποστήριξη των εταιρειών: ANGELINI PHARMA, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, LIBYTEC.
Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, info@dgpr.gr, 6972222915.
Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, info@dgpr.gr, 6972222915.

Αποσπάσματα απο το Φόρουμ Σάκης Βουτος Δημοσιογράφος voutospress.gr & Νησί 93,9 fm
























