skip to Main Content
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΝΝΕΔ 2

Απάντηση έδωσε ο Προεδρος της Νεολαίας Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ Κουλουμπής Νικηφόρος

Απαντά για Ολους και Όλα !!! Στο Νησί 93,9 fm και στον Δημοσιογράφο Σακη Βουτο

Επειδή η αρχή μου λέει να ακούγονται και δυο πλευρές και ο Λαος να κρίνει Γιαυτό Κάλεσα στο τηλεφωνο τον Πρόεδρο της Νεολαίας Ελλάδος της Νεας Δημοκρατίας τον κ Γεωργίου Ορφέα

Μου απέκλεισε να βγει Ζωντανά στον Αερα στην εκπομπή μου ,αλλα μου είπε να γράψω ποια είναι η πραγματικότητα και ο Κοσμος θα κρίνει ποιος λέει την Αλήθεια όπως μου ανέφερε στο τηλεφωνο .

Για τους Παρακάτω Λογους την Διέγραψε το πειθαρχικο επ Αοριστον

1ο Οτι δεν προσήλθε στην επιτροπή ως όφειλε

2ο Δεν Ζήτησε Συγνώμη εστω και καθυστερημένα

3ο Το πειθαρχικο του κόμματος πηρε αναγκαστικά απόφαση επ Αοριστον γιατί δεν ήταν παρούσα ως όφειλε

4ο Το POST το εκανε αναδημοσίευση

5ο Δεν την διέγραψα σαν Υποψήφια

6ο Υποψηφιότητες ήταν 2 και όχι 1 και μάλιστα εμπρόθεσμες

7ο Δεν έδειξε Μεταμέλεια

8ο Δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις

9ο Μια Υποψηφια25 ετων που θέλει να διεκδικήσει μια θέση Προέδρου δεν γράφει τέτοια λογια για την Βαφτιστήρα του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Αυτές είναι ακριβως η λέξεις του προέδρου που μου είπε στο τηλεφωνο να γράψω και μη θέλοντας να βγει ζωντανά να τα πει στην εκπομπή μου στο Νησί 93,9 και το Βημα του Πολίτη

Η κρίση είναι αποκλειστικά σε Ολους και Ολες σας που θα διαβάσετε και της Δυο Απόψεις

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 93,9 fm ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ κ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΓΙΑΝΝΑ

Γράφει το Documento και αλλα Μέσα ΜΜΕ

Εμφύλιος στην ΟΝΝΕΔ, με καταγγελίες για αυθαιρεσίες του προέδρου Ορφέα Γεωργίου

Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, κηλιδώνονται από κατηγορίες για αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές αποφάσεις, αφού τα μέλη της οργάνωσης Κεφαλονιάς τον κατηγορούν πως καρατόμησε την μοναδική υποψήφια πρόεδρο επειδή δεν ήταν της αρεσκείας του, για να τοποθετήσει στη θέση της τον εκλεκτό του «αχυράνθρωπο».

Τον περασμένο Ιούνιο, στο 13ο συνέδριο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), ο Ορφέας Γεωργίου ανέλαβε την ηγεσία από τον πρώην πρόεδρο, Παύλο Μαρινάκη, που είχε ήδη εδώ και καιρό αναλάβει τον ρόλο του γραμματέα του κόμματος. Ο ένας εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη παρέδωσε την ηγεσία της νεολαίας του κόμματος στον έτερο εκλεκτό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην μόνη υποψηφιότητα που υποβλήθηκε.

ADVERTISING

Την Τρίτη, η ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, όπου σε σύνολο 58 οργανώσεων, στις 56 υπήρξε μόλις ένας υποψήφιος, ο οποίος και σε κάθε περίπτωση ανακηρύχθηκε πρόεδρος. Σε όλες εκτός από μία, αυτή της Κεφαλονιάς. Εκεί όπου καταγγέλλεται πως η μοναδική υποψήφια διαγράφηκε πραξικοπηματικά από τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος όρισε άλλο πρόσωπο της απολύτου έγκρισής του στη θέση της, καταφέρνοντας να διχάσει την τοπική οργάνωση που πλέον απειλείται με διάλυση.

Συγκεκριμένα, η μοναδική υποψήφια που υπήρχε για την τοπική οργάνωση ήταν η Ελβίρα Σταθάτου, την οποία την περασμένη Τετάρτη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν τις αρχαιρεσίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ διέγραψε αιφνιδιαστικά. Τη Δευτέρα, τη θέση του μοναδικού -πλέον- υποψηφίου έλαβε ο Φωτεινός Στάβερης, ο οποίος και τελικά ανακηρύχθηκε πρόεδρος, προκαλώντας όμως έντονες αντιδράσεις των μελών της τοπικής οργάνωσης, αλλά και του πρώην προέδρου της, που διαμαρτύρονται έντονα και ανακοινώνουν πως θα αγνοήσουν την «εκλογή».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας, Νικηφόρος Κουλουμπής, «η διαγραφή αυτή συνιστά μία ευθεία προσβολή σε όλα τα μέλη της Νομαρχιακής μας αλλά και στην ίδια τη δημοκρατικότητα και την ιστορία της οργάνωσης μας», καθώς πρόκειται για «μία ωμή παρέμβαση στις εκλογικές διαδικασίες του ίδιου του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, στην οποία θα μας βρει απέναντι του». Όπως καταγγέλλεται, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ προχώρησε στη διαγραφή της Ελβ. Σταθάτου «επί μίας ασήμαντης και ανυπόστατης αφορμής», εμφανίζοντας τον υποψήφιο της αρεσκείας του.

«Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μένοντας πιστός στις λογικές που μας έφτασαν ως εδώ επιτίθεται ευθέως σε όσες οργανώσεις κρίνει ότι δεν βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του» αναφέρεται παρακάτω στη σχετική ανακοίνωση, όπου γίνεται λόγος ακόμα και για διάλυση της νομαρχιακής, «τοποθετώντας στην ηγεσία της έναν αχυράνθρωπο του από το να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη δράση της με άτομα που δεν είναι της αρεσκείας του».

Στην ανακοίνωση, την οποία προσυπογράφουν 43 μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής, υπογραμμίζεται πως αρνούνται να δεχτούν την αυταρχική και αυθαίρετη αυτή απόφαση, κηρύσσοντας μάλιστα τον Ορφέα Γεωργίου «ανεπιθύμητο στο νησί μας». Εκτός από το νομαρχιακό συμβούλιο της Κεφαλονιάς, την ανακοίνωση συνυπογράφουν σύσσωμα τα προεδρία των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Σάμης, της Ιθάκης, της Παλλικής και του Αργοστολίου.

Άπαντες δηλώνουν δε πως το πρόσωπο που αναγνωρίζουν ως πρόεδρο είναι αυτό της Ελβ. Σταθάτου και όχι του επισήμως αναγνωρισμένου από την ηγεσία Φ. Σταβέρη, επικαλούνται πως στο πλευρό τους βρίσκονται και τα 213 νέα μέλη της οργάνωσης που έχουν εγγραφεί τα τελευταία τρία χρόνια και προκαλούν την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ «διαγράψτε μας όλους».

Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας έχει παράδοση στα «οικογενειακά» ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Ουκ ολίγες φορές έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα για εντάσεις και μαχαιρώματα εντός της παράταξης, συνήθως όμως όταν το κόμμα βρίσκεται εκτός κυβέρνησης και σε περιδίνηση. Η ανοιχτή εμφύλια διαμάχη της νέας ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο και δεκάδες μελών της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς δίνει μία πρόγευση του τι θα ακολουθήσει εάν η Νέα Δημοκρατία χάσει τις επικείμενες εκλογές.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης:

Ζητά και τα ρέστα ο «διπλοθεσίτης» της ΟΝΝΕΔ-Τον καλύπτει ο πρόεδρος ενώ ο Π. Μαρινάκης… κρύβεται

Καταγγελία Σοφιανού για τον «διπλοθεσίτη» αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ: «Αυτούς βολεύετε και πετάτε στον δρόμο παιδιά με βαριά βιογραφικά» Νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top