skip to Main Content
941355 987451511335255 8809178484839419831 N

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ 

Φ7

Καθημερινά αστυνομικοί, μακριά από τα σπίτια τους, μακριά από τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους, μακριά από κάθε συγγενή και φίλο, δίνουν την μάχη της ζωής. Την μάχη της επιβίωσής τους!

Είναι οι πλέον ανασφαλείς εργαζόμενοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο αδέσποτο καμπ της Ειδομένης. Ο χώρος στον οποίο έχουν τα πρόχειρα γραφεία τους βρίσκονται κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή και φυσικά η περισσότερη δύναμη βρίσκονται στο σημείο όπου φυλάσσεται η σιδηροδρομική γραμμή, έτσι βρίσκονται περικυκλωμένοι από χιλιάδες Μαροκινούς, Αφγανούς, Πακιστανούς και κάθε κακιάς καρυδιάς καρύδι.

Εδώ στο Ελλαδιστάν οι Αστυνομική τους μιλάνε με το «κύριε¨ και το ¨κυρία¨ Όμως αυτοί μάθανε να ζουν υπό τον βούρδουλα και την πειθαρχία των καθεστώτων τους και έτσι θεωρούν τους αστυνομικούς ως υποδεέστερα όντα και τους συμπεριφέρονται ως δούλους!

Όχι μόνον δεν τους σέβονται αλλά πολλές φορές τους αποδοκιμάζουν και τους βρίζουν χωρίς φυσικά καμμία απολύτως συνέπεια.

Αυτήν την ελευθερία τους την εκμεταλλεύονται και έχουν δημιουργήσει πυρήνες αντίστασης και ελέγχου ολόκληρου του καμπ. Μπαίνοντας από την Ειδομένη προς τον καταυλισμό στα δεξιά σας υπάρχει κάτι που ενδιαφέρει πολύ τους «υποψηασμένους» καθώς και κάτι ανάλογο υπάρχει και στην γραμμές δεξιά. Βρίσκει κανείς ότι θέλει, αν θυμάται κανείς τι υπήρχε στην Τρούμπα την δεκαετία του 50! Εδώ βέβαια δεν υπάρχει ασφάλεια για κανέναν, και προπάντων για τους αστυνομικούς που δεν έχουν δικαίωμα να τους ακουμπήσουν!!!!!

Φ8

Αυτοκίνητα της Αστυνομίας καταστρέφονται από αλλοδαπούς που τους ξέρει όχι μόνον η Αστυνομία αλλά ο κάθε πολίτης στα πέρατα του κόσμου που τους είδε στο βίντεο. Δυστυχώς  στην Ελλαδίτσα μας δεν υπάρχει νόμος για τους παράνομους! Φαίνεται έχουν τον δικό τους νόμο. Το κράτος πουθενά. Η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, που δεν ξέρουμε αν υπάρχει, διότι και εάν υπάρχει, είναι απούσα και τότε ακόμη χειρότερα πρέπει να ελεχγθεί.

Ακούω πως ζητάνε από αστυνομικούς να δώσουν γραπτά τις προτάσεις τους. Ακούστε αφελείς που ζητάτε κάτι τέτοιο. Ολων οι προτάσεις είναι: ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΑΝΤΑ τους όπως ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ και όχι να τους κάνετε υπηρέτες των  κάθε είδους εγκληματιών.

Δεν μπορεί να ρωτάτε ένας αστυνομικός από αλλοδαπό, που βρίσκεται ο γιατρός και να φοβάται να του δείξει με το χέρι την κατεύθυνση που πρέπει να πάει, διότι κάποιος αλητήριος ή ηλίθιο κατασκεύασμα θα τον κατηγορήσει ότι σήκωσε το χέρι του για να τον δείρει!

Φ6

Δυστυχώς  οι αστυνομικοί δεν κινδυνεύει η ζωή τους μόνο από δεδομένη εξέγερση των αλλοδαπών, κινδυνεύει και από τα ανύπαρκτα μέτρα υγείας των αλλοδαπών και φυσικά των Αστυνομικών. Σκεφτείτε πόσες φορές χρειάζεται να ψεκάσετε έναν βόθρο για να μη κυκλοφορήσουν κουνούπια. Φανταστείτε πόσοι από αυτούς μπορεί να είναι ακόμη και φορείς ανίατων παθήσεων.

Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε κύριοι της πολιτικής ηγεσίας της Αστυνομίας. Σας παρακαλούμε μην εγκληματείτε με την αδιαφορία σας και θρηνήσουμε Αστυνομικό!

Αν δεν λυπάστε τον Αστυνομικό λυπηθείτε τα παιδιά τους, τους αυριανούς στυλοβάτες της πατρίδας μας.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ

πηγη

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top