skip to Main Content
ΛΥΚΟΥΔΗΣ Σ (Copy)

Τι λέει ο Σπυράγγελος Λυκούδης για το νέο Ζάκυνθος 1 Video

de95e295cc7bfb77b06e1758c364e529_w1050_h530_cp

Σε μια περίοδο που επικρατεί επενδυτική άπνοια και είναι ελάχιστες οι εταιρείες που προχωρούν σε επενδυτικές κινήσεις, η Κefalonian Lines, τολμά γι άλλη μια φορά και στα πλαίσια της συνολικότερης αναβάθμισης και εξυπηρέτησης των πελατών της , προχώρησε στην ανακαίνιση του πλοίου Ζάκυνθος 1 , της οποίας το κόστος ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση και στήριξη των ζακυνθινών δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπυράγγελος Λυκούδης.

Ατενίζοντας το μέλλον και υπογραμμίζοντας με την πολιτικής της, αυτή που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι “ήρθε και θα μείνει, σπάζοντας το μονοπώλιο μιας ολόκληρης εποχής”, με στοχευμένες ενέργειες και πάντοτε πιστή στην αντίληψη ότι οι σωστές παροχές λειτουργούν ανταποδοτικά, η Kefalonian Lines, πέρασε στο επόμενο σημαντικό βήμα της.Το Ζάκυνθος 1, πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά , ξεχωρίζει από την υψηλής αισθητικής διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων που το τελικό πρόσταγμα ανήκει στην AΑλεξάνδρα Λυκούδη.

Ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος Σπυράγγελος Λυκούδης, έχοντας την στήριξη αλλά και την βαθιά γνώση (του χώρου)του πατέρα του Διονύση Λυκούδη, δείχνει κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις μέχρι σήμερα κινήσεις του ότι είναι διαθέσιμος και έτοιμος να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας όμως μία σταθερά, αυτή, της συνέπειας λόγου και πράξεων.

Η πρώτη γνωριμία με το νέο Ζάκυνθος 1 έγινε την Πέμπτη 10/3/2016 λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όπου αρκετοί ζακυνθινή παρευρέθηκαν στο λιμάνι για τα καλωσορίσματα.
Ο Σπυράγγελος Λυκούδης , μίλησε για το Ζάκυνθος 1 , στην κάμερα της ZantePress24 (Aακολουθεί video), ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή – αφιέρωμα στο ΙοnianRadio.gr , με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top