skip to Main Content
ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨHΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ .

Απαντα στης Ερωτήσεις του Δημοσιογραφου Σάκη Βουτου για το Σαιτ voutospress.gr .
Για Όλους και Όλα

Καλή σας μέρα και ευχαριστώ που με δεχθήκατε στο φορτωμένο Πρόγραμμα σας .

Γιατί κύριε Κουρούκλη να επιλέξει κάποιος πολίτης να ψηφίσει την Λαϊκή Συσπείρωση;

Γιατί και στο δήμο, το δίλημμα είναι εάν θα στηριχθεί η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που μαζί ψήφισαν και υλοποίησαν όλα αυτά τα μέτρα που έχουν γονατίσει την πλειοψηφία του λαού μας ή θα εκφραστεί η αντίθεση του λαού ψηφίζοντας το ΚΚΕ και τους υποψήφιούς του στο δήμο και την περιφέρεια. Άλλωστε οι δήμοι, όπως και ο δήμος Κεφαλονιάς, υλοποίησαν στο ακέραιο αυτά τα εννέα χρόνια την πολιτική των μνημονίων μεγαλώνοντας τη δημοτική φορολογία, γενικεύοντας την ανταποδοτικότητα, δηλαδή την επιπλέον πληρωμή για υπηρεσίες που προσφέρουν οι δήμοι, διεύρυναν την ιδιωτικοποίηση στις δημοτικές υπηρεσίες, στήριξαν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, ενέτειναν την φορολεηλασία εις βάρος του λαού,  προέβησαν σε εκποίηση της δημοτικής περιουσίας σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα κ.ο.κ.

Αυτή την πολιτική θα συνεχίσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αργοστολίου, τόσο η παράταξη του κ. Παρίση, αλλά και η παράταξη του κ. Μιχαλάτου, αλλά και του κ. Φόρτε δηλ. οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Απέναντι στο “μία από τα ίδια” στο δήμο του Αργοστολίου, τη διαφορά μπορεί να κάνει το κόκκινο ψηφοδέλτιο. Γιατί από θέσεις αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και την ΕΕ μπορεί να ανακοπεί μια πορεία συρρίκνωσης λειτουργιών του δήμου σε όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας, κάτι που κάναμε πράξη στους δήμους που διοικούν ήδη οι κομμουνιστές, με καθημερινούς αγώνες και πρωτοβουλίες.

Μιλήστε μας για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αργοστολίου. Από ποιους απαρτίζεται;

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από περίπου 130 υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και σχεδόν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου μας. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, νέους και νέες, γυναίκες της εργατικής τάξης, ανθρώπους του πνεύματος, ανθρώπους δηλαδή που όλα τα προηγούμενα χρόνια συμπορευθήκαμε στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων του λαού μας. Είναι άνθρωποι που μέσα από την διαφορετικότητα του ο καθένας και η κάθε μία τους, θεωρούν ότι πρέπει μέσα και από αυτές τις εκλογές να ενισχυθεί ένα ρεύμα αγώνων, διεκδικήσεων για όσα έχουμε ανάγκη ως λαός για να ζήσουμε καλύτερα με βάση τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Είναι άνθρωποι σεμνοί, απλοί, καθημερινοί, έντιμοι που δεν έχουν δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, όπως δεν έχει καμία εξάρτηση και ο συνδυασμός μας η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ που την στηρίζει.       

Τι αποκομίσατε, ως επί το πλείστον, από την εννεαετή θητεία σας στο Δήμο Κεφαλονιάς, ως δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ;

Από το 2010 που έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος αποκόμισα τη θητεία του κ. Παρίση της ΝΔ, να υλοποιεί κατά γράμμα την πολιτική τεσσάρων μνημονιακών κυβερνήσεων. Οι κυβερνήσεις αυτές  δημιούργησαν ένα ασφυκτικό φοροεισπρακτικό πλαίσιο λειτουργίας του δήμου, στο οποίο συναινούν και η παρούσα δημοτική αρχή και οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών, οι οποίοι αποδέχονται την λογική της υποχρηματοδότησης του δήμου από το κεντρικό κράτος που από το 2010 μέχρι σήμερα αυτή ανέρχεται σε ποσοστό άνω του 65%, και έτσι φορτώνονται πρόσθετα φορολογικά βάρη στις πλάτες των φτωχών λαϊκών στρωμμάτων για να πληρώσουν για υπηρεσίες για τις οποίες ο λαός έχει πληρώσει μέσα από την άμεση και έμμεση κεντρική φορολογία. Με αυτήν την κεντρική πολιτική συμφωνούσαν και η παράταξη του κ. Μιχαλάτου και οι υπόλοιπες δυνάμεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, πέρα από επιμέρους διαφοροποιήσεις, εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση.  

Υπάρχουν, περιθώρια έτσι ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να συμβάλει στην ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων σε πρακτικό επίπεδο;

Μπορούν άμεσα να μειωθούν δραστικά τα δημοτικά τέλη στην κατοικία και την επαγγελματική στέγη των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών του δήμου Αργοστολίου. Μπορεί επίσης να γίνει δωρεάν η χρήση των υπηρεσιών του δήμου στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Να στηριχθούν οι επαγγελματίες στην εστίαση, με μείωση των τελών για χρήση δημόσιου χώρου. Να παγώσουν οι πλειστηριασμοί και οι δεσμεύσεις λογαριασμών για μικροχρέη στο δήμο οι οποίες ήταν εκατοντάδες κάθε χρόνο .

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αν δεν δαπανώνται τεράστια χρηματικά ποσά σε προγράμματα που δεν αφήνουν καμία υποδομή και δεν καλύπτουν λαϊκές ανάγκες , αν ο δήμος προσανατολίσει τις υπηρεσίες του για να εισπράξει όλα όσα χρωστούν και δεν αποδίδουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες στο χώρο του τουρισμού, των λατομείων, των ΑΠΕ, αν στο κέντρο της φορολογικής του πολιτικής είναι να δώσει “ανάσα” στους πολλούς που δεν έχουν, παίρνοντας από τους λίγους που έχουν πολλά, εάν ο δήμος διεκδικεί μεγαλύτερη κρατική χρηματοδότηση από την κεντρική εξουσία .

Εκτός από τα οικονομικά, αυτά δηλαδή που φαίνονται στη τσέπη του καθενός, πως μπορούν οι υπηρεσίες του δήμου να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών;

Στηρίζοντας τους εργαζόμενους του δήμου. Διεκδικώντας να σταματήσει το αίσχος της εργασίας με τις κάθε μορφής ελαστικές σχέσεις εργασίας, 8μηνα, 2μηνα, προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, επαγγελματικές δαπάνες κ.ο.κ.. Μπορείς να προσανατολίσεις τις υπηρεσίες του στην άμεση αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που χρονίζουν, όπως η συντήρηση και επισκευή των σχολείων, η επέκταση του δικτύου των παιδικών σταθμών, η στήριξη των κοινωνικών δομών του δήμου και η μη εμπορευματοποίηση τους. Οι υπηρεσίες του δήμου μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές λαϊκές ανάγκες. Χρειάζεται όμως να συγκρουστούμε με την πολιτική που παραδίδει κομμάτι – κομμάτι δημοτικές υποδομές και υπηρεσίες στους ιδιώτες. Αυτό επείγει ειδικά στην διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων όπου η παρούσα δημοτική αρχή είναι συνυπεύθυνη πολιτικά για το εργοδοτικό έγκλημα που συντελέσθηκε με το θάνατο του εργάτη στον χώρο του ΧΥΤΑ της Παλλοστής, όπως είναι συνυπεύθυνες πολιτικά και οι υπόλοιπες δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο που συμφώνησαν με την πολιτική παράδοσης της διαχείρισης  και αποκομιδής των απορριμμάτων στους ιδιώτες, που συμφώνησαν με την μείωση του εργασιακού κόστους, που συμφώνησαν με την μη τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας και σε αυτόν τον κλάδο των εργαζομένων, που συμφώνησαν στο όνομα της μείωσης του εργασιακού κόστους, στους κακοπληρωμένους εργαζόμενους και στον τομέα των απορριμμάτων .

-Οι άλλοι συνδυασμοί λένε ότι είναι ανεξάρτητοι, ακκομάτιστοι, και ότι στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν χωράνε τα κόμματα . Τι θα απαντούσατε σε αυτό;

Οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών είναι υποψήφιοι κομμάτων, των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί. Και οι αντίπαλοι μας είναι εξαρτημένοι από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και εμείς είμαστε εξαρτημένοι να υπηρετούμε τα λαϊκά συμφέροντα. Οι αντίπαλοι μας δεν είναι υπεράνω κομμάτων, αλλά προσπαθούν να εμφανιστούν ως ανεξάρτητοι για να μην τους ταυτίσει ο λαός με τα κόμματα στα οποία ανήκουν και την πολιτική που αυτά εφαρμόζουν γιατί είναι αντιλαϊκή. Έτσι στις εκλογές στην τοπική διοίκηση όλοι αυτοί φορούν την προβειά του ανεξάρτητου, του υπερκομματικού. Δηλαδή ο κ. Παρίσης δεν ήταν βουλευτής και πολιτευτής και δεν είναι στέλεχος όλα αυτά τα χρόνια της ΝΔ; Ο κ. Μιχαλάτος δεν έχει στο συνδυασμό του όλο το τοπικό ΠΑΣΟΚ και στελέχη αυτού; Ο κ. Φόρτες δεν στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ και στον συνδυασμό του συμμετέχουν γνωστά στελέχη του κόμματος αυτού; Στο συνδυασμό του κ. Παντελειού δεν συμμετέχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού; Όλοι αυτοί ομνύουν στην πολιτική  της γιγάντωσης της δημοτικής φορολογίας, στην ανταποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, στη συρρίκνωση διευθύνσεων και δομών του, στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, στην ανταποδοτικότητα. Συμφωνούν, επίσης, σε κάθε λογής σύμπραξη με εργολάβους, με ΜΚΟ, και με μεγαλοεπιχειρηματίες. Αντιλαμβάνεστε ότι εμείς από θέσεις αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε σε αυτές τις συγκλίσεις τους. Σε επιμέρους θέματα στηρίξαμε θέσεις και προτάσεις που βελτίωναν έστω και στοιχειωδώς τη δύσκολη καθημερινότητα.

-Πως σχολιάζετε τα έργα της δημοτικής αρχής Παρίση στο Αργοστόλι; Και ποια η γνώμη σας συνολικά για την νυν δημοτική αρχή;

Η δημοτική αρχή Παρίση όντως έκανε έργα στο κέντρο της πόλεως του Αργοστολίου, στην κεντρική Πλατεία και επί της οδού Π. Βαλλιάνου, και σε ένα τμήμα της οδού Ριζοσπαστών και στο κομμάτι της Κυανής Ακτής και το παραλιακό μέτωπο της αγοράς. Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει δημοτική αρχή και δήμαρχος που δεν κάνει έργα. Όμως εμείς ως δημοτική αρχή θα ιεραρχούσαμε έργα που καλύπτουν σύγχρονες λαϊκές ανάγκες , όπως τα σχολεία, παιδικούς σταθμούς, συντήρηση οδικού δικτύου, ύδρευση , αποχέτευση, αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία, αντισεισμική θωράκιση. Δεν είναι δυνατόν λ.χ. όλα τα νηπιαγωγεία του δήμου μας να είναι σε ακατάλληλα κτίρια και προκάτ και σαν δημοτική αρχή να προτάσσεις έργα βιτρίνας. Επίσης πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι τα παραπάνω έργα βιτρίνας που έκανε η δημοτική αρχή Παρίση έγιναν με χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και το έργο της Κυανής Ακτής χρηματοδοτήθηκε κατά ποσοστό 80% από πόρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας και Ιθάκης και 20% από ίδια έσοδα του Δήμου Κεφαλονιάς. Επομένως μπορούσαν λέμε εμείς να ιεραρχηθούν οι ανάγκες και τα έργα διαφορετικά. Η δημοτική αρχή Παρίση δικαιολόγησε και εφάρμοσε αυτά τα 9 χρόνια στον Δήμο Κεφαλονιάς όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , αποδέχτηκε την μείωση της κρατικής χρηματοδότησης του Δήμου  κατά ποσοστό άνω του 65%, αποδέχτηκε τις ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους τομείς και υπηρεσίες του δήμου, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης , την εμπορευματοποίηση δομών του δήμου, την υλοποίηση ενός τεχνικού προγράμματος που δεν προσανατολίζεται σε έργα που σκοπό έχουν την κάλυψη λαϊκών αναγκών και που εκτελείται σχεδόν όλο από εργολάβους και με απευθείας αναθέσεις, αποδέχτηκε την λειτουργία του δήμου με την λογική της πλήρους ανταποδοτικότητας και επιχειρηματοποίησης, φόρτωσε με νέα δάνεια τον λαό της Κεφαλονιάς ( δάνειο για το ταμειακό έλλειμμα του πρώην δήμου Λειβαθούς 3 εκατομμυρίων ευρώ, αναχρηματοδότηση παλιών δανείων κ.λ.π. ).   Επίσης εγκατέλειψε πλήρως την περιφέρεια του δήμου, το καθημαγμένο από τους σεισμούς του 2014 Ληξούρι και τα χωριά.

-Ποια η γνώμη σας για την παράταξη του κ. Μιχαλάτου;

 Η παράταξη του κ. Μιχαλάτου στρατηγικά όλα αυτά τα χρόνια συνέπλευσε στα καίρια, ουσιαστικά και βασικά ζητήματα του δήμου με την δημοτική αρχή Παρίση. Άλλωστε τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας Παρίση ο κ. Μιχαλάτος υπήρξε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου. Άλλωστε πρωτοκλασσάτα στελέχη των δύο αυτών παρατάξεων μετακομίζουν από την μια παράταξη στην άλλη με ευκολότερο τρόπο από ότι γίνονται οι ποδοσφαιρικές μεταγραφές κατά την προεκλογική περίοδο, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δύο αυτές παρατάξεις δεν έχουν πολιτικές διαφορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο τους συμφώνησαν στην λεγόμενη αξιοποίηση δηλ. εκποίηση της δημοτικής περιουσίας και μάλιστα δημοτικό ακίνητο που δημοπρατήθηκε στο Φισκάρδο από την παρούσα δημοτική αρχή κατακυρώθηκε σε εταιρεία συμφερόντων του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μιχαλάτου, όπως έχει δημόσια καταγγελθεί στα δημοτικά συμβούλια και δεν έχει διαψευσθεί. Το χρέος της ΔΕΥΑΚ ύψους άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ είναι αποτέλεσμα της συνδιοίκησης Παρίση – Μιχαλάτου κατά το διάστημα 2011 -2014 γι’ αυτό και οι δύο τους ψήφισαν την ανακεφαλαιοποίηση των χρεών της ΔΕΥΑΚ που ακυρώθηκε ως μη νόμιμη απόφαση από την Αποκεντρωμένη  Διοίκηση και θα έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του κόστους του νερού για τα λαϊκά νοικοκυριά.  Επομένως οι δύο αυτές παρατάξεις δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, απλώς εκφράζουν διαφορετικά επιχειρηματικά συμφέροντα η κάθε μια τους, ο λαός όμως δεν έχει τίποτα να ωφεληθεί από αυτές ούτε και να στοιχηθεί με καμία από αυτές.  

-Η Χρυσή Αυγή κατεβάζει ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τον Δήμο Αργοστολίου. Πως το σχολιάζετε αυτό;

Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής όντως κατεβάζουν ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσουν τον δήμο Αργοστολίου. Εμείς λέμε ότι έχει ευθύνη και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, για τις προσκλήσεις που τους απεύθυνε και τις κοινές φωτογραφίες βουλευτών της με τους υπόδικους της Χρυσής Αυγής για παράδειγμα στο Καστελόριζο. Ο Δήμος της Πάτρας απαγορεύοντας τη χρήση κάθε δημοτικού – δημόσιου χώρου στη Χρυσή Αυγή και αποφασίζοντας να μην της δίνει καμία διευκόλυνση -στάση για την οποία τον έσυρε σε δίκη- δίνει ένα έμπρακτο παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει μια δημοτική αρχή που βρίσκεται απέναντι στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα . Είναι πρόκληση στην Κεφαλονιά, με αυτή την αγωνιστική και ριζοσπαστική παράδοση , με τα μαρτυρικά Αργίνια που είναι στον δήμο μας, με τα μαρτυρικά Μουζακάτα να διεκδικεί την ψήφο του λαού μας αυτό το ναζιστικό – εγκληματικό μόρφωμα. Εμείς λέμε επίσης ότι δεν απαλλάσσεται ο καθένας από την ευθύνη για την ψήφο του σε μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, και τον καλούμε να βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο που παίζει αυτό το μόρφωμα ως “μαντρόσκυλο” του συστήματος. Η μόνη μαχητική απάντηση στο εγκληματικό – ναζιστικό μόρφωμα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ και την Λ.Σ.

Τι θα κάνατε για τη στήριξη γονέων και παιδιών και την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων;

Προτάσσουμε την στήριξη των σχολείων που στην πόλη μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποδομών (κτιριακά, εγκαταστάσεις κλπ.), την  στήριξη των σχολικών επιτροπών απέναντι στη μείωση κατά 50% της κρατικής χρηματοδότησής τους, την στήριξη και επέκταση στους παιδικούς & βρεφικούς σταθμούς του δήμου, την  συντήρηση, αποκατάσταση και επαναλειτουργία των παιδικών χαρών. Όλα αυτά τα χρόνια σχολεία, παιδικοί σταθμοί και παιδικές χαρές βρέθηκαν στο κέντρο των διεκδικήσεών μας απέναντι στη Διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς.

Ποια είναι η θέση σας για την ενίσχυση των ατόμων της τρίτης ηλικίας αλλά και για την ενίσχυση της κοινωνικής συμπερίληψής τους;

Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τα άτομα της τρίτης ηλικίας μέσα από τις κοινωνικές δομές του δήμου. Μιλώντας για τους υπερήλικες ξεχωρίζουμε τη διεκδίκησή μας ώστε το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου που έχει μεγάλες δυνατότητες φιλοξενίας, να περάσει στην πλήρη ευθύνη του κράτους για να αξιοποιηθούν αυτές οι υποδομές για φιλοξενία δεκάδων  συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Να αναλάβει το κράτος με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση και με την πρόσληψη όλου του αναγκαίου και απαραίτητου ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία να λειτουργήσει άμεσα όλες τις πτέρυγες των νέων εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου μη πλήρη και επαρκή εξοπλισμό.

Ποια η δράση της Λ.Σ. επιγραμματικά μέσα και έξω από το Δ.Σ.;

Η Λ.Σ. στον δήμο Κεφαλονιάς με μόλις 2 στους 41 συνολικά δημοτικούς συμβούλους έκανε μια τεράστια προσπάθεια να αναδείξει προβλήματα που δυσκολεύουν την ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών, διεκδίκησε να δοθούν λύσεις και να παρθούν μέτρα που προσφέρουν μια ανάσα στον λαό. Προτείναμε την μείωση των δημοτικών τελών για λαϊκά νοικοκυριά και μικρούς επαγγελματίες  , την κατάργηση των τροφείων των παιδικών σταθμών, και αναδείξαμε εμπεριστατωμένα περιπτώσεις για την είσπραξη μεγάλων οφειλετών του δήμου – μεγαλοεπιχειρηματιών για να υπάρξουν έσοδα στον δήμο. Σταθήκαμε αρωγοί των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, όπως των συμβασιούχων, των σχολικών καθαριστριών της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι. Αναδειξαμε το θέμα της σχολικής στέγης, το ζήτημα της υγείας στον νομό μας, αναδείξαμε ζητήματα που υποβαθμίζουν την ζωή των δημοτών όπως λ.χ. των ακατάλληλων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας κ.λ.π. Προβάλλαμε τα ζητήματα της αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής και αντισεισμικής θωράκισης και προστασίας κ.ο.κ.  

Σας Ευχαριστώ για την Συνέντευξη που μου παραχωρήσατε και καλή Δύναμη και Αποτέλεσμα στο Έργο σας

Και εγώ σας Ευχαριστώ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top