skip to Main Content
ΑΦΙΣΑ.ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.DE FUCA (Copy)

“Στους θρόνους της Αποκάλυψης

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Ως συνδιοργανωτές έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος της Ευρυδίκης Λειβαδά Ντούκα “Στους θρόνους της Αποκάλυψης.7 Οκτωβρίου 1571.Ναυμαχία της Ναυπάκτου” το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα προβληθεί  η ταινία- ντοκιμαντέρ του τιμημένου με τον τίτλο του “Πρεσβευτή του Ελληνισμού” ,συγγραφέα , εληνιστή PEDRO OLALLA (Πέδρο Ολάγια) “Juan de Fuca – Σε αναζήτηση του Βορείου Περάσματος”.  Θα παρευρίσκεται και θα μιλήσει για την ταινία αυτή ο ίδιος ο συγγραφέας και παραγωγός της.
Η Εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών / Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού
Στη συνημμένη πρόσκληση αναφέρονται αναλυτικά οι συνδιοργανωτές και οι ομιλητές.

Λόγω του εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος που διαπραγματεύεται το παρουσιαζόμενο βιβλίο παρακαλούμε να προβάλετε την εκδήλωση μέσα από τις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες και αναμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε στην παρουσίαση και να καλύψετε το γεγονός.

Σημειώνεται ότι εκτός των εκπροσώπων της τοπικής Εκκλησίας, της δημοτικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης ,της πολιτείας  και των επιστημονικών φορέων, θα παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ/ΓΓΑΕ και της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα.

Επισυνάπτουμε επίσης την αφίσα της εκδήλωσης καθώς και της ταινίας- ντοκιμαντέρ.

Μπορείτε να πάρετε μία πρόγευση για το βιβλίο από το παρακάτω σύντομο βίντεο- αφιέρωμα του κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για την παρουσίαση του βιβλίου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019- Εκφωνεί ο Ηλίας Τουμασάτος.
Ευρυδίκη Λειβαδά Ντούκα: “Στους θρόνους της Αποκάλυψης”, παρουσίαση βιβλίου Αθήνα 09/12/2019

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top