skip to Main Content
ΑΥΤΗ (Copy)

Στην Κεφαλονιά η Υφ. Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Συναντήθηκε και συζήτησε με φορείς των νησιών μας (εικόνες)

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022


Στην Κεφαλονιά η Υφ. Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη- Συναντήθηκε και συζήτησε με φορείς των νησιών μας (εικόνες)

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκε και συζήτησε με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης των νησιών μας.

Η κα Ζαχαράκη έφτασε στην Περιφέρεια συνοδευόμενη από τον Bουλευτή Παναγή Καππάτο, τον πολιτευτή της ΝΔ Γιώργο Κοκκόλη, την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νικηφόρο Κουλουμπή.

Η υφυπουργός ήρθε στο νησί μας, με αφορμή την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς, όπου διοργανώνει για αύριο εθελοντική δεντροφύτευση στη περιοχή της Άσσου.

IMG 0200
IMG 0201
IMG 0202
IMG 0203
IMG 0204
IMG 0206

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, οι αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σάμης Σπύρος Σπαθής και Αντώνης Καλλιβωκάς, ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας μέσω τηλεφώνου, ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Νικόλαος Κουρκουμέλης και η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, Μαρίνα Βεργωτή.

IMG 0210
IMG 0211

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν επίσης ο πρόεδρος των Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο γραμματέας του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Χρήστος Καμπανός, η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας Καταλυμμάτων, Ελένη Λουκέρη και ο τουριστικός πράκτορας Σπύρος Κατσούρης.

IMG 0212

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την επερχόμενη τουριστική σεζόν και τα πολλαπλά προβλήματα του κλάδου. Η κα Ζαχαράκη δήλωσε ότι είμαστε αισιόδοξοι για μια καλύτερη χρόνια αλλά δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο θα έχει ο πόλεμος στην Ουκρανία στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

IMG 0213
IMG 0214
IMG 0216
IMG 0217
IMG 0221
IMG 0226

Εικόνες: Σπύρος Σακαλής

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top