skip to Main Content
81792441 3419015901505074 2620103142036996096 O (Copy)

“Έφυγε” ο Νικόλας Πιτσινίκος Κληρονόμος

Στα μέσα της δεκαετίας του 80 Είχε δημιουργήσει τις αξέχαστες “Καταβόθρες”

Άλλος ένα αγαπημένος φίλος και συνεργάτης και από τους πρώτους Μαγαζάτορες της κάποτε μοναδικής και ανεπιστρεπτης όμορφης Κεφαλονιτικης νύχτας μας έφυγε από την παρέα μας.


Μπροστάρης και γνήσιος Κεφαλονιτης με ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού ξεκίνησε τα πρώτα Λαϊκά μαγαζιά στο Νησί μας, έφερε πολλούς επώνυμους καλιτεχνες και μουσικούς από όλη την Ελλάδα και έδωσε ένα άλλο ύφος και χρώμα που για πολλά χρόνια διασκέδασε τους Κεφαλονιτες και όχι μόνο..

Με τον αξέχαστο μπροστάρη στα τουριστικά τότε στο ξεκίνημα τους δρώμενα του Νησιού μας, Γιώργο Γουλιμη έκανε την πρώτη οργανωμένη ελληνική βραδιά με τουρίστες από όλο το νησί.

Έδωσε δουλειά και μεροκάματα σε όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές του Νησιού μας με εναλλασσόμενα σχήματα για πολλά χρόνια, αλλά και σε προσωπικό σε όλα τα πόστα δουλειάς στο μαγαζί αυτό, τις Μοναδικές και αξέχαστες ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ…

Καλό σου ταξίδι Νικόλα Πιτσινικο θα είσαι πάντα στο μυαλό, στη καρδιά και στις αναμνήσεις μας φίλε, έτσι με το χαμόγελο και το καλαμπούρι σου, για όλους και για όλα, αλλά ιδιαίτερα για τη πλανεύτρα και προσωρινή ζωή που με το τρόπο σου, την γλέντησες, διασκέδασες και κορόιδεψες.

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τα Χρόνια που έζησα και συνεργάστηκα μαζί σου.

Καλό σου ταξίδι Νικόλα μου…

Πηγή: facebook Μάκης Βουτσινάς

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top