skip to Main Content
αποτελεσματα κυπελλου ΣΑΜΗ ΠΥΛΑΡ (Copy)

Στα ημιτελικά η Σάμη 3-2 τον Πυλαριακό

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Καραβόμυλου, διεξήχθη ο δεύτερος προημιτελικός αγώνας, ανάμεσα στη Σάμη και τον Πυλαριακό στη ρεβάνς του 0-2 των γηπεδούχων, στο πρώτο παιχνίδι στα Μακρυώτικα.

Οι γηπεδούχοι, ήταν οι κερδισμένοι και αυτής της «μάχης», παίρνοντας μαζί με τη νίκη με σκορ 3-2 και την πρόκριση τους, στα ημιτελικά του θεσμού.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό, με τις ομάδες να πετυχαίνουν 5 τέρματα και να αποζημιώνουν όσους φίλους των δύο ομάδων βρέθηκαν στον Καραβόμυλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι με τον Γιαννάτο και ένα χαμένο πέναλτι με τον Κλειτογιάννη, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ είχαν διπλό δοκάρι στα σουτ των Βιτωράτου και Ι. Αμούργη, μετά το φάουλ του Μετάι.

Πέτυχαν το 1-0 στο 37’, όταν ο Δ. Βιτωράτος θα βγει στην κόντρα θα πασάρει στον Ι. Αμούργη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλιβωκά, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 44’, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 και θα «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στους «4» της διοργάνωσης.

Ο Ζησιμάτος θα βγάλει με ωραία μπαλιά τον Ι. Αμούργη στην κόντρα και ο τελευταίος με πλασέ, θα νικήσει τον Καλιβωκά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 48’ ο Ι. Αμούργης με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Πυλαριακού, θα βρει τον Δ. Βιτωράτο και αυτός δεν θα δυσκολευθεί να πλασάρει τον Καλιβωκά και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μετά το 3-0, κάτι η χαλάρωση από πλευράς γηπεδούχων, κάτι οι πολλές αλλαγές, κάτι η αντίδραση των φιλοξενούμενων έφερε δυο τέρματα για τους «κυανέρυθρους».

Έτσι, αρχικά θα μειώσουν σε 3-1 στο 85’ με ωραίο πλασέ του Saliaj και στη συνέχεια στο 87’ σε 3-2 με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κλειτογιάννη, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τίποτε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.

Τελικά οι γηπεδούχοι με δυο νίκες στη σειρά, θα είναι στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τα ημιτελικά του θεσμού.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Καναλλάτο και την κ. Ιρ. Δούλου

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης (80’ Κλαουδάτος), Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Μετάι (75’ Μιχαλάτος), Ζησιμάτος, Σοφιανός, Μινέτος (68’ Τρίφι), Μωραΐτης Κ. (68’ Παπαδημάτος), Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι. (80’ Φιλιππάτος).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Μπασδέκης (46’ Μπαλάκσας Π.), Κλειτογιάννης, Ποταμιάνος (46’ Καλιβωκάς Γ.), Καραντινός – Νεόφυτος (46’ Μανωλάτος), Θωμαΐδης, Αλυσανδράτος Σπ. (46’ Βασιλόπουλος), Γιαννάτος, Νικολοβιένης Κ. (75’ Μιχελής), Σταμούλης, Saliaj.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top