skip to Main Content
DSC 0607 (1)

Σημαντικές οι δράσεις του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι.Μ. Κεφαλληνίας

“Ο Άγιος Γεράσιμος” – Με επιτυχία η εκδήλωση στα Τραυλιάτα (εικόνες)

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – γεύμα από το γενικό φιλόπτωχο ταμείο της Ι.Μ. Κεφαλληνίας «Ο Άγιος Γεράσιμος» στο κέντρο εκδηλώσεων «Στατέρι» στα Τραυλιάτα.

Εκεί βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ.κ. Δημήτριος, ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία και έως τις 30 Απριλίου, Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς,  ο Σύμβουλος Πολιτισμού Δημάρχου Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σωτήρης Κουρής, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη Ναπολέων Μαραβέγιας καθώς και πλήθος ιερέων και κόσμου.

Για τη δράση του φιλόπτωχου ταμείου μίλησε ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ.κ. Δημήτριος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της στήριξης των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη και την σπουδαιότητα της προσφοράς όλων όσον συνεισφέρουν ανιδιοτελώς στο ταμείο, καθώς και η κα Αμούργη.

Ακόμη τόνιστηκε πως ακόμη και στην περίοδο την πανδημίας το ταμείο συνέχεισε να λειτουργεί και πως χάρη σε αυτό στηρίζονται έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά το τοπικό συγκρότημα Monte Nero.

Δέσποινα Χαρώνη

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top