skip to Main Content
ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2 1

Σάκης Βούτος: Σε επαφή με το χθεσινό κρούσμα κορωνοιού σε ιερέα ήρθε ο Μητροπολίτης Δημήτριος-Σταύρος Τραυλός: Κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ κάνει τεστ στο νησί-Αισιοδοξία για την γέφυρα στο Χειμωνικό (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός για τα τελευταία κρούσματα κορωνοιού που έχουν εμφανιστεί στο νησί μας.

Κατ’αρχάς ο Σάκης Βούτος είπε ότι με το χθεσινό κρούσμα που ήταν ιερέας ήρθε σε επαφή ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος και όπως ο Μητροπολίτης του είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία μπήκε σε προληπτική καραντίνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός είπε ότι στην Κεφαλονιά βρίσκεται κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ που κάνει τεστ στους τρόφιμους του Δημοτικού Γηροκομείου αλλά και σε άλλες κοινωνικές δομές και εξετάζεται η περίπτωση κάποια τεστ να γίνουν και αλλού όπως στο Ορφανοτροφείο. Σε κάθε περίπτωση ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι υπάρχει σκέψη η Περιφέρεια να αγοράσει έναν αριθμό rapid test.

Επίσης ο κ. Τραυλός είπε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος με την γέφυρα στο Χειμωνικό μετά την αυτοψία του Στρατού και ίσως να έχουμε ευχάριστα νέα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ακούστε όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης εδώ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top