skip to Main Content
DSC 0119 (Copy)

Πραγματοποιήθηκε  στο Κλειστό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεφαλληνιακού (Φωτορεπορτάζ)

ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ Ν LOGOTYPO (1) (Copy)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η ετήσια γιορτή του Κεφαλληνιακού Α.Ο., με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρουσία όλων των τμημάτων, των προπονητών, του Δ.Σ. και πολλών φίλων και γονέων των αθλητών.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος, οποίος μίλησε στους γονείς, στους παράγοντες, προπονητές και φίλους του Συλλόγου, για το πόσο σημαντικό είναι το έργο τους απέναντι στα παιδιά και συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή, ενώ παρότρυνε τους γονείς να συζητούν, αλλά και να εκκλησιάζουν τα παιδιά τους. Κατόπιν τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Στη συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο του Κεφαλληνιακού κ. Αντώνη Κουταβά έκοψαν την πίτα, κομμάτια της οποίας μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους και περιείχε συνολικά πέντε φλουριά στα οποία αντιστοιχούσαν ως δώρο από μια μπάλα μπάσκετ, για τους μεγαλύτερους αθλητές και ένα παιδικό παιχνίδι σε ένα μικρότερης ηλικίας.

Τυχεροί ήταν, αφού στο κομμάτι τους έπεσε το φλουρί, οι Νασιόπουλος Βασίλης, Μπλέτσος Δημήτρης, Ντούβαλης Θεοφάνης, Τιμοθεάτος Γιάννης και Μαρινάκης Στέφανος.

Εμείς να ευχηθούμε στον Κεφαλληνιακό και στους αθλητές τους να έχουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και χαρές.

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή κοπή

Αναρτήθηκε από sportsthea 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top