skip to Main Content
IMG 7909

Παλαίμαχοι Αετού Καμιναράτων και Αστέρας τίμησαν τη μνήμη του Διον. Μαρούλη του δικού τους Μαραντόνα

Στο ιστορικό, ξερό γήπεδο των Καμιναράτων, στην “Αετόσταση” το οποίο σήμερα Πέμπτη 3/8 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων, μεταξύ του τοπικού Αετού και του Αστέρα Ληξουρίου, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Διονύση Μαρούλη (Μαραντόνα) που έφυγε από κοντά μας, πριν περίπου δύο χρόνια.

Ενός φίλου πολυτάλαντου, ο οποίος είχε μεγάλη προσφορά στο χωριό του και ήταν πρόθυμος και πάντα πρώτος σε κάθε καλό που γινόταν εκεί.

Ο κόσμος της περιοχής και όχι μόνο, έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο για να τιμηθεί ο Διονύσης, ο “Μαραντόνα” της Κεφαλονιάς και να δηλώσει ότι, ο Διονύσης ζει για όλους εμάς που βρεθήκαμε σήμερα στην Αετόσταση και τιμήσαμε τη μνήμη του!

Να αναφέρουμε ότι, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια συνδιοργάνωση της τοπικής κοινότητας Καμιναράτων και του Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και έχει ελάχιστη σημασία για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 4-2.

Πραγματικά το γήπεδο στην “Αετόσταση” ήταν γεμάτο από κόσμο.

Σκόρερ

0-1  Κόλιερ

1-1  Γιατζούδης (αυτογκόλ)

1-2  Κουρούκλης

2-2 Βασιλάτος Γ.

2-3  Κόλιερ

2-4  Κόλιερ

Διαιτητής ο παλαίμαχος κ. Θοδ. Λυμπερόπουλος

Οι συνθέσεις

Αετός: Φωστίνης, Κατσίμπρας Στ., Κατσίμπρας Λ., Καρυτινός, Ζουναρτζής, Φώτης, Τσιβράς, Βασιλάτος, Μαρούλης Ι., Αναλυτής Σ., Σπανός Ν., Μαρούλης Γρ., Σπανός Α., Μαρούλης Δ., Γ. Μαλλιώρης.

Αστέρας: Αναλυτής Γ. Αναλυτής Βαγγ., Αναλυτής Δημ., Κόλιερ, Καμπούτσης, Κουρούκλης, Μαρούλης, Χοτζάι, Μαρκέτος Β. Μαρκέτος Θ., Μοσχονάς Σωτ., Μοσχονάς Νικ., Γιατζούδης.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, σε μια ζεστή και φιλόξενη, όσο και συγκινητική ατμόσφαιρα, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Διονύση και την προσφορά του στο χωριό, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καμιναράτων κ. Χαρ. Ρηγάτος, ο Δ.Σ. Ληξουρίου κ. Διον. Μαρούλης, ο ομογενής κ. Αργύρης Φώτης, η πρόεδρος του Αστέρα κ. Βάσω Τσίκλη και ο πρόεδρος των απανταχού Καμιναράδων κ. Ηλ. Γαλιατσάτος, οι οποίοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Διονύση.

Την ίδια ώρα, οι δύο πρόεδροι διοργανωτές, αντάλλαξαν μεταξύ τους αναμνηστικά δώρα. 

Τίμησαν με την παρουσία τους, τον αγώνα μνήμης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Χαρ. Ρηγάτος, ο Δ.Σ. Ληξουρίου κ. Διον. Μαρούλης (συμμετείχε και στον αγώνα) και ο πρόεδρος των απανταχού Καμιναράδων κ. Ηλ. Γαλιατσάτος.

Γιατροί του αγώνα ήταν ο κ. Κίμωνας Βασιλάτος και η κα Ντιουάνι Νουρ.

Τέλος, η βραδιά ολοκληρώθηκε με έναν πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα, σουβλάκια, νερά και αναψυκτικά, σε μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση που πλέον αποτελεί θεσμό, αφιερωμένη στη μνήμη του Διονύση Μαρούλη.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ιδιαίτερα τους δύο δραστήριους προέδρους, τον κ. Χαρ. Ρηγάτο της Τ.Κ. Καμιναράτων και Βασ. Τσίκλη του Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου, τους ποδοσφαιριστές και τον διαιτητή που συμμετείχαν και τίμησαν τη μνήμη του Διονύση Μαρούλη.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το χρόνου στον ίδιο χώρο

Το Sportsthea, τιμώντας τη μνήμη, αλλά και την φιλία του διαχειριστή του, με τον αξέχαστο Διονύση, βρέθηκε στην “Αετόσταση” στα Καμιναράτα και σας παρουσιάζει μέσα από το φακό του, σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, όσα έγιναν εκεί.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top