skip to Main Content
BBskbGs.img (Copy)

Ο Λ. Αυγενάκης νέος γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ.

BBskbGs.img

Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την εκλογή του, μετά από πορεία χρόνων στη Ν.Δ..

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η Ν.Δ. σήμερα», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης.

Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην επιτυχία του, όπως είπε, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε. και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε, προσθέτοντας πως στόχος του είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε..

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top