skip to Main Content
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Copy

Ο Θεόφιλος για την φωτιά στη Λειβαθώ: “Πρέπει η πολιτεία να εφαρμόσει το νόμο και να μην επιτρέπει βόσκηση στα καμμένα”-Τι λέει για το έργο ασφαλτόστρωσης στο Αργοστόλι, την κρουαζιέρα & τα τραπεζοκαθίσματα στο γουλόστρωτο της παραλιακής (ηχητικό)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Ας δούμε τι είπε:

Για την χθεσινή φωτιά στη Λειβαθώ: Ξαναζήσαμε το ίδιο έργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες και στα παιδιά του Δήμου που έδωσαν όλο τους τον εαυτό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους θα πρέπει η Πολιτεία να εφαρμόσει τη νομοθεσία και να μην γίνεται βόσκηση στα καμμένα, οπότε δεν θα μπαίνουν και φωτιές.

Για το έργο ασφαλτόστρωσης στο Αργοστόλι: Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον εργολάβο και θα παραδοθεί στους δημότες ένα πολύ καλό και χρηστικό έργο. Σε 1-2 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και η ταλαιπωρία για τους δημότες ενώ δεν προβλέπονται και έργα ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ

Για την κρουαζιέρα: Δεν υπάρχει πρόγραμμα για την Κεφαλονιά και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε αφίξεις

Για τα τραπεζοκαθίσματα στο γουλόστρωτο: Παραμένουμε στην αρχική μας απόφαση που είναι αρνητική καθώς και ο κόσμος φέτος δεν είναι τόσος πολύς. Θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου από του χρόνου

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Δημάρχου

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top