skip to Main Content
67977186 2149262381852710 8017971984715481088 N (Copy)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά beach volley lepeda 2019 (εικόνες)

Τελείωσε χθες Κυριακή 11/8, με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά beach volley lepeda 2019!!! Ένα πολύ δυνατό final four είχαμε χθες στα Λέπεδα με «μάχες» στην άμμο αντάξιες του επιπέδου των τεσσάρων ομάδων!

Ο πρώτος ημιτελικός βρήκε νικητές τους Κουστουμπάρδη/Βουκελάτο με σκορ 2-1, καθώς λύγισαν στο τέλος το φαβορί της διοργάνωσης Τσιμάρα/Αραβαντινό και πήραν πρώτοι το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Αμέσως μετά, η έκπληξη του τουρνουά Γαλανός/Αντωνάτος Γ. δεν κατάφεραν να σπάσουν το εμπόδιο των Μουρελάτου/Αντωνάτου Ηλ. και να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, καθώς η πιο έμπειρη ομάδα την κατάλληλη στιγμή έκανε την αντεπίθεση της και πήρε την νίκη με 2-1. Back to back φινάλε στην παραλία των Λεπέδων με τον τελικό να είναι ίδιος με πέρσι και να τελειώνει με το ίδιο σκορ!!! Κουστουμπάρδης/Βουκελάτος κέρδισαν 2-1 τους Αντωνάτο/Μουρελάτο και στέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια πρωταθλητές της παραλίας!!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου σε μια διοργάνωση που το επίπεδο χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και αυτό είναι καλό για όλους μας!!!! Αξίζει να αναφερθεί πως πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού ο γνωστός σε όλους στην παραλία ΔΑΣΚΑΛΟΣ (Βουτσινάς Θανάσης) τιμήθηκε για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, ως ο μόνος που συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση από τους πιο μεγάλους! Ανακοίνωση διοργανωτών

“Η διοργανώτρια αρχή θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που για ακόμα μια χρονιά ήταν εδώ, ώστε το τουρνουά να γίνει με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς δυσκολίες και με την στήριξη τους: Παλληξουριακός Α.Ο. 1950, ΝΕΟΛ, Senso, Inside Bar, Καφεπαντοπωλείο Ουζερί “ΤΑ Λεπεδα”, ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, Espresso martini, Mavroidis Patisserie, ηχοθέαμα Κουταβάς, Amnesia the party και EKO Αντωνάτος Ηλίας!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον Άρη Μπακούρο και Νίκο Κατσαΐτη για την βοήθεια τους στην διαιτησία, αλλά και σε όλα τα παιδιά για το σκορ, τις μπάλες, τις γραμμές, τα νερά, που έτρεχαν σε ότι τους ζητούσαμε! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!!!Ηλιας Αντωνάτος και Κώστας Αραβαντινός”
Εικόνες

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top