skip to Main Content
IMG 20230509 163407

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης 

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος πραγματοποίησαν μια ακόμα μεγάλη περιοδεία, αυτή τη φορά στην Ιθάκη. 

Συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες στο Κιόνι, στις Φρίκες, στο Σταυρό και στο Βαθύ. Έντονα τα παράπονα των κατοίκων για την ολιγωρία αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Περιφερειακή Αρχή ιδιαίτερα στο δρόμο Φρίκες – Κιόνι, όπου δεν έχουν προχωρήσει τα αναγκαία έργα αντιστήριξης του οδοστρώματος.

Ενημερώθηκαν στη συνέχεια, απο το Δήμαρχο Ιθάκης για το έργο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Σκουπιδιών, το Βιολογικό Καθαρισμό, τις μελέτες για τα λιμάνια, την αναβάθμιση του εργοστασίου αφαλάτωσης στο Κιόνι, την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στο Βαθύ. Πραγματοποίησαν τέλος πολιτική ομιλία στα Δενδράκια, για τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος. 

Τους Υποψηφίους Βουλευτές συνόδευσαν οι πρ. Βουλευτές Αλέξανδρος Καλαφάτης και Σπύρος Μοσχόπουλος, ο πρ. Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο πρ. Δήμαρχος Ιθάκης και Μέλος της Ν.Ε. Γιώργος Βασιλόπουλος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Γεράσιμος Συκιώτης, το Μέλος της Τ.Ο. Μιχάλης Λιβάνης και το Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μάκης Τσελέντης.

Δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης, σε κάθε γωνιά των νησιών μας, μαζί με όλους τους Υποψηφίους Βουλευτές και τα Στελέχη των Οργανώσεων θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την επαναφορά της Κοινωνίας στο Προσκήνιο!

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top