skip to Main Content
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 600 400

Μόνο θυμηδία προκαλεί σε όλους το δημοσίευμα περί “εγκατάλειψης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου”

Μόνο θυμηδία προκαλεί σε όλους το δημοσίευμα περί “εγκατάλειψης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου” που συνοδεύτηκε από στοχευμένη φωτογράφηση ακόμη και γειτονικών σπιτιών!!
Οι εμπνευστές του “αφιερώματος” στο Κλειστό όμως για κακή τους τύχη συνέπεσαν πάνω στην επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων IBDF κ.Παπαδάτου ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το Κλειστό μας Γυμναστήριο και πρότεινε να διοργανωθούν στο Ληξούρι Διεθνείς αγώνες πολεμικών τεχνών , αίτημα που βεβαίως έγινε αμέσως δεκτό!!
Δεν χρειάζεται δε, να αναφερθούμε στις εντυπώσεις των αποστολών των ομάδων της Γ’ Εθνικής που έρχονται από Αθήνα και Πελοπόννησο γιατί είναι πλέον κοινό μυστικό ότι μένουν άφωνοι!!
Μας δίνουν όμως μια καλή ευκαιρία να θυμίσουμε τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για το κλειστό Γυμναστήριο μέσω της ΚΕΔΗΚΕ: 1)αντικατάσταση του μισού παρκέ που είχε πρόβλημα δαπάνης 18.000 ευρώ.
2)μόνωση της ταράτσας της εισόδου δαπάνης 10.000 ευρώ.
3)αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο 5Χ5 δαπάνης 21.000 ευρώ.
4)10/4/19…πριν λίγες μέρες δηλαδή,πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τη μόνωση της μεταλλικής οροφής του κλειστού και πολύ σύντομα θα έχουμε ανάδοχο(επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο) 23.000 ευρώ.
Παράλληλα όπως κάθε καλόπιστος μπορεί να δει έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμών από τον περιβάλλον χώρο με την αποκατάσταση της περίφραξης και θα συνεχιστούν στο κτίριο στο προσεχές διάστημα.
Τέλος επειδή ο σχεδιασμός μας συνεχίζεται με συνέπεια και μεθοδικότητα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα περάσει η υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών “Φιλόδημος” για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου τόσο στο κλειστό όσο και στο Δημοτικό Στάδιο στον Άγιο Αντώνη που περιλαμβάνει τη δημιουργία γηπέδων και άλλων εγκαταστάσεων ,την οποία πρόταση σας καλούμε να ψηφίσετε κι εσείς.

Από το Γραφείο Τύπου

Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου

Για τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Με εκτίμηση

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

facebook.com/dinamiaxiopistiaskaiproodouLixouri

 #dinamiaxiopistiaskaiproodou

Ιδιαίτερη χαρά μας προξένησε το άκουσμα της υποψηφιότητας για τη Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου της Ανεξάρτητης κίνησης νέων ανθρώπων του τόπου μας με το Συνδυασμό “Ληξούρι – Αναγέννηση”.

Πιστεύουμε ότι είναι μια κίνηση που εκφράζει την επιβεβλημένη για το καλό του τόπου μας ανάγκη για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην ανακοίνωση των θέσεων του Συνδυασμού μας αναφέρουμε ότι “Στόχος μας είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν και να δημιουργήσουν για τον τόπο μας.Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ χωρίς ταμπέλες και έριδες θα χαράξουμε μια πορεία με διαφάνεια ,υπευθυνότητα,εμπιστοσύνη,εντιμότητα και ήθος.”

Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αυτό που λέμε το εννοούμε, δηλώνουμε ότι ο Συνδυασμός μας αποσύρει το ψηφοδέλτιό του στη Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το Συνδυασμό “Ληξούρι – Αναγέννηση” και καλούμε όλους να πράξουν το ίδιο!!

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε χώρο και πεδίο δράσης και έκφρασης σε νέους ανθρώπους που πιθανών μέχρι χθες κατηγορούσαμε για αδράνεια και να τους στηρίξουμε γιατί είναι το αύριο της πόλης μας.

Αυτό θα πράξουμε ως παράταξη πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.

Με εκτίμηση

Για τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

facebook.com/dinamiaxiopistiaskaiproodouLixouri

 #dinamiaxiopistiaskaiproodou

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top