skip to Main Content
Pjimage (3)

Μοναδικό θέαμα στην καρδιά της πόλης

Mycenaean – Minoan Rally Tour 2019: «Πόλος έλξης» το Αργοστόλι για την μεγάλη διεθνή διοργάνωση κλασικών αυτοκινήτων [εικόνες]

Κλασικές και πανέμορφες Jaguar γέμισε ο πεζόδρομος της πλατείας Βαλλιάνου το Σάββατο 6 Απριλίου. Το θέαμα όπως είναι φυσικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον των πολιτών που έσπευσαν να δουν από κοντά αυτά τα θαύματα της μηχανικής.

Ο λόγος για το Mycenaean– Minoan Rally Tour 2019 που πραγματοποιείται από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους προορισμούς που επιλέχθηκαν ήταν και το Αργοστόλι και συγκεκριμένα η πλατεία και ο πεζόδρομος της Βαλλιάνου ως ένα όμορφο και κατάλληλο σημείο προκειμένου οι συμμετέχοντες οδηγοί να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Αύριο θα δούμε τα εξαιρετικά αυτά οχήματα να περιδιαβαίνουν τους δρόμους του νησιού μας εξερευνώντας τις ομορφιές του, ενώ τη Δευτέρα 8 Απριλίου θα αναχωρήσουν για Πελοπόννησο για τον επόμενο προορισμό τους αυτή τη φορά την καστροπολιτεία της Μονεμβασίας.

Ανάμεσα στους επισκέπτες που έσπευσαν να θαυμάσουν τις κλασικές Jaguar ήταν και ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους συμμετέχοντες οδηγούς.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top